jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 Hyperspin i Alertra Alertra ma ceny zaporowe wg mnie... jeżeli chcesz coś wziąć na interwał 1-2 minuty.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 Alertra ma ceny zaporowe wg mnie... jeżeli chcesz coś wziąć na interwał 1-2 minuty..Jasne... W końcu mowiłem o rzeczach wartych uwagi, a nie tanich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 No zobaczymy co z tego wyjdzie. Ja skorzystałem z tej promocji na rok, jak usługa pozostanie na wysokim poziomie to przedłużę po normalnej cenie Co do serwerów to mają: Dallas, TX, USA Dallas 2, TX, USA Singapore Sydney, Australia Mumbai, India Gloucester, England Sacramento, CA, USA Amsterdam, Holland San Francisco, CA, USA Vasteras, Sweden Berkeley, CA, USA Vasteras 2, Sweden Dallas 3, TX, USA Houston, TX, USA Reading, England Stockholm, Sweden Stockholm 2, Sweden Stockholm 3, Sweden Houston 2, TX, USA Montreal, Canada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 Co do serwerów to mają:Skąd masz tą listę? jarek miał tylko 9 serwerów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 Z panelu A skąd indziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 Skąd masz tą listę? jarek miał tylko 9 serwerów No właśnie przeszukałem www i panel klienta i nic nie widzę... tylko listę 9 serwerów dostępnych pod linkiem: https://pp.pingdom.com/index.php/member/probe_servers i taką podałem p B) Więcej nic nie widzę... przynajmniej przy opcji: BASIC A możliwe, że BOSS przy kozaczył i wziął opcję 'troszkę' droższą: Business Z panelu tongue.gif A skąd indziej wink.gif hmm... podaj link.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 Detailed log > Detailed log i masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 Detailed log > Detailed log i masz hmmm... masz racje ... wtf? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 Błąd Matrixa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach