szaman0 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2007 Witam Zastanawiam się nad zakupem domeny polskiej ale za zbyt nie wiem gdzie w obecnej chwili jest najlepiej. Zastanawiałem się nad zakupem w Vbiz.pl w nowej promocji od 1 stycznia, po przeczytaniu regulaminu nie znalazłem nic o obowiązku przedłużenia po roku i na tym właśnie najbardziej mi zależy ponieważ nie wiem czy pomysł wypali. Myślałem jeszcze o 2BE i AZ ale o tym drugim słyszałem trochę nie przyjemnych opinii. Prosiłbym o wasze opinie gdzie najlepiej. Z góry dziękuję za pomoc i Szczęśliwego nowego roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2007 W imieniu Vbiz.pl potwierdzam, ze nie ma obowiazku przedluzenia domeny po roku w naszej firmie (kod authinfo wydajemy w dowolnym momencie bez dodatkowych oplat). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2007 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szaman0 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2007 nie ma się co zastanawiać bierz w Vbiz Jeśli można się spytać, długo posiadasz już u nich domenę?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2008 A tak na marginesie. Co to za promocja od dziś bo widzę że wszyscy sprzedają pl po 9,99? NASK poświąteczną wyprzedaż robi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokoleniex 18 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2008 Nask obnizyl cene rejestracji do 10 zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2008 Chyba od ponad dwóch miesięcy mówi się, że NASK od 1 stycznia 2008 obniża w znacznym stopniu ceny nowych rejestracji domen krajowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2008 Trzymajac sie konwencji pytania - nie, to juz najwczesniej rozpoczeta promocja przed kolejnymi swietami Bozego Narodzenia ;-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BartłomiejJ 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2008 Witam, Biorac pod uwagę cenę przedłużenie domen oraz brak haczyków i kruczków w regulaminie, jasne i proste zasady, brak opłat za wydanie kodów authinfo oraz możliwość rezygnacji z utrzymywania domeny - polecam 2be.pl Miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach