Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2007 witam nie wiedzialem jak temat podpisac, wiec wyszlo tak jak wyszlo moje pytanie, szukam jakiegos dobrego i darmowego softu do zarzadzania mala firma :] , korzystalem juz z lefthand ale w darmowej wersji te reklamy .... ahh do 30 reklam przy kazdym uruchamianiu programu co do softu bardzo by mnie intersowala funkcja kiedy mozna wpisac date wygasniecia danej uslugi :] jezeli cos macie to prosze pisac ps. jezeli macie na zbyciu jakis skrypcik php + mysql to sie nie pogniewam pozdrawiam i wesolych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2007 Widzialem darmowe programy do fakturowania, ale wieksze systemy ksiegowosci juz tylko platne (wyjatek to Lefthand, ale nawet przymykajac oko na reklamy - jakos mi ten system nie lezy). Na Twoim miejscu rozejrzalbym sie jednak za platnym. Z wersji pudelkowych systemy np. WA-PRO (obecnie Asseco) nie sa takie drogie, a sa calkiem fajne. Sami korzystamy od 1.5 roku, choc obecnie sa plany przejscia na CDN Optima - ale to juz drozszy system. Ewentualnie cos internetowego, np. www.ifirma.pl. Nie ma sensu na tych programach oszczedzac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jor.pl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2007 Nie korzystałem, ale może ta słynna ifirma.pl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2007 hmm narazie chcialbym cos darmowego później sie zobaczy jak dalej bedzie moza jakies linki prosic pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2007 szybkafaktura.pl mogę polecić do faktur, bardzo dobre.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2007 szybkafaktura.pl ble no panowie dawajcie co macie hehe czekam pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2007 Dlaczego ble ? Dla mnie w sam raz klient czeka a szybka faktura jest prosta i bardzo szybka. Mnie nieraz wkurza jak stoje a gościu 20 minut fakture robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2007 http://ifirma.pl/ polecam, ale trzeba płacić 450 zł netto (549 zł brutto) za rok http://szybkafaktura.pl/ darmowa, ale i ograniczona funkcjonalność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartek dre 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2008 A ja polecil bym 'Mala ksiegowosc' dolaczana na plycie CD z gazeta Rzeczpospolita. Ostatnio byla reedycja na 2008 rok. Kosztuje to 3.99 :-) Polecam, sam prowadze dzialalnosc na tym programie. Spelnia wszystkie oczekiwania ktore potrzebujesz.. Darmowy, latwy i bez reklam Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2008 Również Mała Księgowość miałem 07 teraz 08 jak na małą firmę akurat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach