Desttrojer 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2007 Witam!! Mógłby mi ktoś poradzić który hosting jest lepszy? www.biznes-hosting.pl czy www.inwestnet.com Chodzi głównie o szybkość Z góry dziękuję za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2007 Poczytaj opinie o inwestnet.com ( kiedyś zagrosze.net ), a zobaczysz, że szkoda na nich kasy. O tym pierwszy w życiu nie słyszałem nic, co też dobrze nie wróży radziłbym poszukać czegoś innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desttrojer 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2007 hmm a moze polecisz cos jeszczE? o podobnych parametrach ? Bylbym wdzieczny obojetnie jaki panel admina bedzie tylko zeby parametry byly takie same lub podobne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2007 weź coś ludzkiego, ale na pół roku.. jak nie stać Cię na hosting za 50-60zł na rok.. szkoda kasy na jakieś syfy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2007 Jedno już wiemy, hosting ma być szybki - a jakie masz wymagania jeżeli chodzi o pojemność i transfer przydzielony do konta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desttrojer 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2007 pojemności do 1 gb albo 2 transfer od 10 do 25 gb i pozostałe parametry nie ograniczone nie musi być to jakiś super ekstra hosting ale żeby nie był denerwujący no chyba wiecie o co chodzi (żeby storna sie nie ładowała 1 minuty, żeby ftp nie było wolne) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2007 A ile masz zł rocznie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desttrojer 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2007 no chce najtaniej żeby było no powiecmy 80 to max nie musi to byc cos super tylko tyle zeby strona szybko chodziła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2007 Btw. http://www.biznes-hosting.pl/ http://i365.pl/ Nie ma to jak podprowadzić komuś layoucik - radzę trzymać się z dala, nie wiem w ogóle skąd Ci ten krzak wpadł w ręce ; ). Co do 'tanich a dobrych' Proste.pl Pozdrawiam. // Edit: http://www.biznes-hosting.pl/ Nie no, przecież tam kompletnie nic nie ma, nie wiem w ogóle jak komuś mogło przez myśl przejśc, żeby tam cokolwiek kupić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desttrojer 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2007 (edytowany) hmm torche mało tego transferu Ale parametry fajne nie powiem xD Bo ja mam takie małe forum i jeszcze phpMyChat chce postawić więc chyba wiecej tranferu by się przydało Edit: a tego krzaczka wyczarowałem z allegro Edytowano Grudzień 26, 2007 przez Desttrojer (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2007 insane.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2007 Insane.pl, XXL-web.pl, 127.0.0.1, webd.pl ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2007 127.0.0.1 Czasem uzywam, nie maja za dobrej opinii :-( Sam tez moge potwierdzic, dziala glownie wieczorami jak w domu jestem, a w ciagu dnia jak z biura probuje to ciagle pady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desttrojer 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2007 Insane.pl, XXL-web.pl, 127.0.0.1, webd.pl ... 127.0.0.1 to przeciez localhost jest xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2007 Tak, potwierdzam, ten krzaczek kiedys nazywal sie localhost, obecnie 127.0.0.1. Albo odwrotnie, byc moze wciaz wystepuje pod obiema nazwami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desttrojer 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2007 to pewnie nazwy pomieszałeś bo localhost wystepuje wtedy gdy ze swojego kompa robimy serwer wtedy mowi sie o lokalnym hoście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2007 O Boże... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2007 Czasem uzywam, nie maja za dobrej opinii :-(Sam tez moge potwierdzic, dziala glownie wieczorami jak w domu jestem, a w ciagu dnia jak z biura probuje to ciagle pady. I nie odbiera telefonu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2007 to pewnie nazwy pomieszałeś bo localhost wystepuje wtedy gdy ze swojego kompa robimy serwer wtedy mowi sie o lokalnym hoście To co mowisz ma sens. Jesli wiec oczernilem niewinna firme to przepraszam. Jarek, widze, ze tez korzystales? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2007 no ba :> zawsze wieczorami Aż mi krasnal się krzaczy (krzyczy ? ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2007 Tak jak już ktoś napisał insane.pl, może również netarteria.pl lub neteasy.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2007 HI no baa .. a do mnie krwawy Indianin z łuku strzelał bo mnie pomylił z samolotem z papieru (lighttpd) ^^_ @Edit Chodziło tutaj o kwestię localhosta @Polecam prohost.pl , insane.pl ,progreso.pl , proste.pl , iq.pl ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2007 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2007 Pawel - webd.pl? Wszystko z Tobą dobrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2007 Jak ja sie przez rok tam hostowałem to było ok aleteraz nie wiem jak tam jest. Ale mimo to polecam ich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach