Wojciech Małota 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2007 Osoby z Tychow kojarza, przez wzglad na koncerty organizowane przez Lotrow :-). No ba! Tychy to w ogole jest silna ekipa szantowa :-) Swoja droga slucha ktos z WHT tej muzy? P.S. Nie bijcie za offtop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2007 Ludzie co to za zespoły @ moron nie musisz nie obrażaj Sosnowca że jest wsią a nie jest a dokładniej poczytaj sobie na ten temat http://pl.wikipedia.org/wiki/Sosnowiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2007 @kisiek.. luzz ; ) Zespołu nie znam.. z Sosnowieckiej aktywności artystycznej kojarzę.. ee.. Jana Kiepurę . Z większych zespołów można wymienić Myslovitz w końcu z ościennej wsi . Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2007 No ba! Tychy to w ogole jest silna ekipa szantowa :-) Swoja droga slucha ktos z WHT tej muzy? P.S. Nie bijcie za offtop zbanuja nas za tego offtopa xD trudno nie sluchac szant jak sie ma kilka tysiecy mil wyplywanych na morzu ja z szant najbardziej lubie romana roczenia niestety po wypadku nie moze grac :/ @kisiek, usmiechnij sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2007 Noooo, Roczen to sie rozumie sam przez sie :-) Ale Slask i Zaglebie tez maja fajna ekipe szantowa. A bywa ktos na Porcie Piesni Pracy? :-). Ja tez lubie szanty - jak zegluje (od niedawna) i wspominam zeglowanie. Ogolnie czesto spiewamy ze znajomymi. Moze kiedys zbiore sie w sobie na zrobienie patentu, tylko kiedy ja czas znajde? ;-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2007 E... A o czym Wy gadacie? Modzi, rozdzielić to i banować spamerów hehe! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2007 Wyciąć po IPkach z Sosnowca ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojciech Małota 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2007 A bywa ktos na Porcie Piesni Pracy? :-). No ba! Zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bald 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2007 podsumowuja offtopiczny watek: SLASK ZADA DOSTEPU DO MORZA!!!!! ps. nie jestem hanysem - tak gwoli wyjasnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2007 Zapraszam na pomorze może pożeglujemy i pośpiewamy mamy doroczny festiwal szant Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2007 Wyciąć po IPkach z Sosnowca biggrin.gif wink.gif Ja Ci dam !! :/ Nawet nie wiedziałem, że livenet.pl w Sosnowcu jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bald 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2007 Ja Ci dam !! :/ to mu smaka zrobiles Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2007 panowie wytniecie IP z Sosnowca ale jeszcze neostrada zostanie i nikt mnie nie zablokuje ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2007 Wytnijcie wszystko, zostawcie same chiny - niech się ludzie łączą przez proxy z prędkością (...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bald 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2007 autentyk, program Telefoniada: Prowadzący pyta kobietę: - Jaką nazwę nosi trzecia planeta od Słońca? - Hmmm... - Słucham Panią... - Hmmm... jakaś podpowiedź? - No dobrze... gdzie pani mieszka? - W Sosnowcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2007 ić ić, zapewne ładna była.. przynajmniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2007 Tylko ładne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2007 I jasne ( w porywach ciemne ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2007 Zapraszam na pomorze może pożeglujemy i pośpiewamy mamy doroczny festiwal szant Relayed, wole Cutty Shark'a - to takie idealne polaczenie teorii, praktyki i %%%%%%%%%%%%%%%%%%%% ps. gratuluje wygranej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2007 Relayed, wole Cutty Shark'a - to takie idealne polaczenie teorii, praktyki i %%%%%%%%%%%%%%%%%%%% ps. gratuluje wygranej Dzięki może bojery A tak serio to na szantach można fajnie przysnąć Jest też folklor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2007 buuuu... wywalili nas z tamtego tematu... wracamy tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2007 A można jakieś sample czy coś tych zespołów ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2007 http://bananaboat.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZW...iw1NTgxLmh0bWw= moja ulubiona piosenka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach