Mike_PL 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2007 Mam pytanie. Konto na dreamhost posiadam już rok. W ciągu najbliższych dwóch tygodni muszę je przedłużyć. Ale przedłużenie kosztuje 119$. Stąd moje pytanie. Czy mogę założyć nowe konto na dreamhost (wpisując kod rabatu) i poprzenosić tam swoje strony? Zależy mi na szybkie odpowiedzi. Z góry dziękuje A może zadać to pytanie do supportu dreamhost? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2007 Nie można. Jak Cię namierzą to konto usuną. Jak zadasz pytanie do supportu to ułatwisz im sprawę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2007 Heh..no pytanie o to supportu DH, to raczej głupota. Na tym właśnie ma się opierać ta promocja - na wejściu płacisz grosze, a przy przedłużeniu konkretne pieniądze. Sądzę, że są jakoś zabezpieczeni przed Polską pomnysłowością i blokują taką możliwość, po danych/ adresie.. Spróbować zawsze możesz... Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2007 Ewentualnie Cię zablokują na obydwa konta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2007 Gdzieś czytałem, że po prostu nie można dwa razy z tej samej karty wykupić konta promocyjnego. O ile jest to prawda, bo przetrzymywanie nr kart kredytowych nie jest chyba do końca legalne? :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2007 Zmienienie karty to koszt 15zł ale ciekawe co z danymi posiadacza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2007 Gdzieś czytałem, że po prostu nie można dwa razy z tej samej karty wykupić konta promocyjnego.O ile jest to prawda, bo przetrzymywanie nr kart kredytowych nie jest chyba do końca legalne? :| Ich obowiązuje prawo amerykańskie. Poza tym nie muszą trzymać całego, wystarczy pewnie kilka ostatnich cyfr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2007 W ich wiki było napisane że takich numerów nie można robić. Trzeba by poszukać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sthalik 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2007 Ich obowiązuje prawo amerykańskie. Poza tym nie muszą trzymać całego, wystarczy pewnie kilka ostatnich cyfr.Albo hash, bo po co przecież cudować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sokolam 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2007 a jaki jest kod rabatu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2007 @sokolam - http://www.google.com/search?hl=en&q=d...G=Google+Search Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sokolam 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2007 Tylko nie wiem gdzie ten kod wpisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2007 Ekhm... wszystko jest napisane przecież Promo Code or email of who referred you: (optional) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach