ProVPS.pl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2007 Chcialbym serdecznie podziekowac i pogratulowac: Stevenowi i Alienowi - za troche emocji podczas licytacji Wszystkim, ktorzy wlaczyli sie w licytacje - nie wazne sa kwoty, wazna jest chec niesienia pomocy Specjalne podziekowania i gratulacje dla Bartka - za cala akcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojciech Małota 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2007 To ja sobie póki co skromnie celuje w kubek nr 7. Jego cena jeszcze jest znośna dla studenta :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2007 ProVPS gratuluje :-) Niestety minimalnie przegapilem aukcje trojki :-(. Zagadalem sie, minuty braklo. A szkoda, bo jeszcze chcialem silniej powalczyc o podium. No nic, ktorys z pozostalych kubeczkow na pewno zdobede :-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2007 I już mnie nie stać na kubek :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2007 Gratuluje i dziękuję użytkownikowi bravewarrior ( dzięki Łukasz) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojciech Małota 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2007 Ejj! Nie pozwolcie zebym wygral siodemke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2007 Ta i ceny znowu pójda w góre :/ i po kubku ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2007 Bartek może więcej takich aukcji ? bo ja w marcu mógłbym dać około 1500 zł na kubek. Wystawiaj 8 kubków w miesiącu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2007 No Panowie podbijać! Bo jeszcze uda mi się dostać kubek po skandalicznie niskiej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2007 Trzeba będzie przyczepić kartkę "Promocja trwa do 31.12.2007 lub do wyczerpania zapasów" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2007 Co tak słabo podbijacie?? Jak tak dalej będzie to stanę się posiadaczem najtańszego kubka WHT.pl na świecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2007 Ok, udalo sie w koncu, po tylu dniach licytacji kubeczek zdobyc :-). Zobowiazuje sie jednoczesnie do wplaty na rzecz celu aukcji nie wylicytowanych 162,50 zl, a kwote 200 zl. Gratuluje wszystkim pozostalym zdobywcom kubeczka :-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
satek15 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2007 Kubek nr 7 jest mój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2007 Moja jest 5 Dziękuję wszystkim za podbijanie ofert i udział w zabawie. No i gratuluje zdobywcom pozostałych kubków. Będzie pasować do biura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jor.pl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2007 Zaspałem, a chciałem też troszkę powalczyć, szkoda. Myślę, że jeszcze będzie okazja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2007 Jakbym komuś nie dał znać, dane do przelewu: Bartosz Gadzimski ul. Kubiny 94 42-200 Częstochowa 05 1140 2017 0000 4102 0385 8396 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2007 Jak sie komuś znudzi kubek chętnie go odkupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2007 Odkup od jarka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2007 sie zobaczy ciekawe kto bedzie chętny odsprzedać kubek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2007 Jarek, on nieumyślnie kupił i na pewno chcę sprzedać (tak myślę) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2008 Już prawie wszystko zakończone. Czekamy na oficjalne przekazanie pieniążków (pościel została przekazana 2 stycznia) i podziękowania, którymi będę mógł się z wami podzielić. W środę powinno być wszystko załatwione. Przy okazji prośba, jeśli ktoś chciałby pomóc swoim talentem graficznym to przydałaby się grafika na stronę, która od dawna nie jest aktualizowana i chciałbym wprowadzić nowego cms'a (modx wydaje mi się najłatwiejszym w obsłudze). Będę wdzięczny za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2008 Fobi a nie zostały ci tam jakieś kubki na stanie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xnn 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2008 Wielkie podziękowania dla Bartka, fajnie że są tacy ludzie, którzy bezinteresownie starają się pomóc ;-) Dzisiaj otrzymałem kubeczek + aniołka, dla tych co nie licytowali - popatrzcie co straciliście: http://i2.tinypic.com/6p6qjpw.png do tego dochodzi inna, jeszcze ważniejsza rzecz - uśmiech dzieciaka Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2008 Ja jeszcze nie dostałem mojego kubeczka ;/. Szkoda, bo bym miał fajny prezent na urodziny. Mam nadzieję, że dojdzie szybciutko ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2008 Do mnie tez juz dotarl - dziekuje i ciesze sie, ze moglem uczestniczyc w akcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach