Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2007 Ja mam nadzieję na kubek za 30-40zł, góóóra 50.... ale chyba się nie uda nigdy : ) hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2007 Panie i Panowie, każda pomoc się liczy i tak postaram się zrobić aby każdy miał szansę dać coś od siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2007 @Bartek: jak to teraz młodzież mówi: SZACUN też postaram się włączyć ale jak się hostingodawcy wyszaleją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2007 Fobi: nie żebym żałował dzieciom, ale czy Ty czasem nie licytujesz kubka, którego od roku nie zdążyłem od Ciebie odebrać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2007 bellerofont.. a fe! wstydziłbyś się za siebie.. dzieci głodują, a Ty chcesz kubek? licytuj : P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2007 Nie, kubków jest więcej ale są jedyne w swoim rodzaju i już. Łatwo ich nie oddaje Twój leży na szafie w Warszawie do odbioru (dla informacji, jako nagroda w konkursie urodzinowym). Ale jak chcesz możesz wylicytować jeden z tych obecnych na aukcjach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2007 Podbijamy, bo jakaś taka stagnacja na aukcjach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2007 No dobra, jak w gre wchodzi kubeczek nr 1 to warto sie postarac :-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saint 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2007 Cel zbozny. Ja moge chetnie odddac swoje jeden z pierwszych kubkow legendarny jako drugi bez "ucha" dzieki poczcie polskiej . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2007 Trzeba przyznać, że się bardzo staracie. Pamiętajcie, że kubek to dodatek do czegoś znacznie fajniejszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ProVPS.pl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2007 Dobra, na dzisiaj konczymy zabawe (ile @alien ustawiles, przyznaj sie? ) Mam nadzieje, ze inni tez sie wlacza edit dobra, pozamiatane, prowadzimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2007 Wlasnie dostalem powiadomienie o przebiciu. Gratuluje :-). Jutro sie zastanowie czy licytuje dalej nr 1 czy inne :-). Ktos jeszcze sie dolaczy? Sprobuje kogos zorganizowac :-). Jak tak patrze to kto wie czy Bartek nie bedzie miec na swieta dodatkowego problemu z wymysleniem jaki jeszcze dom dziecka obdarowac posciela :-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ProVPS.pl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2007 Ktos jeszcze sie dolaczy? Sprobuje kogos zorganizowac :-). * [*] tam wczesniej, przed edycja, byly takie dwie duze firmy. Wiesz, Bartek obdaruje kilka domow naraz a nam pozostanie co najwyzej walka o trzeci kubek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jor.pl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2007 A to i ja coś dołożę od siebie , zobaczymy czy uda mi się jakiś kubek kupić w cenie starego malucha ;-) Na razie numer 2 jest mój! Ps: Saint... Ty żyjesz? Co tam w USA słychać? Gdzie teraz jesteś i kiedy idziemy na piwo (oczywiście pite w kubkach z wht) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
satek15 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2007 Panowie! A co, jeśli ktoś nie ma na tyle pieniędzy, aby wylicytować sobie kubek, a chce pomóc dzieciakom? Może jakiś numer konta? Z chęcią dołożyłbym się w miarę swoich możliwości, inni, mam nadzieję, też. Grosz do grosza, i będzie pół kosza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2007 Na razie numer 2 jest mój!Do czasu...Pierwszy (czyli w sumie drugi ) kubek podaruje narzeczonej. Dobra, na dzisiaj konczymy zabawe (ile @alien ustawiles, przyznaj sie? tongue.gif )Mam nadzieje, ze inni tez sie wlacza To kto walczy dalej? Kto da więcej za pierwszy kubek niż 531zł Kto da więcej za drugi kubek niż 105,99 zł ? Pamiętajcie, że nie jest to cena za sam kubek lecz za uśmiech biednych dzieciaków. Kto wie czy w przyszłości sami nie będziecie potrzebowali takiej pomocy..... Panie i Panowie do roboty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2007 [*] tam wczesniej, przed edycja, byly takie dwie duze firmy. Tak, byly dwie firmy sledzace to forum, ale postanowilem wyciac nazwy by nie wywierac presji. Poza tym, byc moze ktos bedzie chcial anonimowo licytowac. EDIT No to w puli za oba kubeczki jest juz 1000 zl :-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2007 @ alien ile ty dałeś za kubek nr 2 ? patrze 109 pln a dam 200 a ty dalej mnie przebiłeś :/ widać ładnie walczysz o niego ale łatwo go nie oddam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2007 Jak by ta kasa nie szła na dom dziecka to fobi by jeździł nowym samochodem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2007 Panowie! A co, jeśli ktoś nie ma na tyle pieniędzy, aby wylicytować sobie kubek, a chce pomóc dzieciakom? Może jakiś numer konta? Z chęcią dołożyłbym się w miarę swoich możliwości, inni, mam nadzieję, też. Grosz do grosza, i będzie pół kosza Dla tych osób uruchamiane były kolejne aukcje. Niestety nie przypuszczałem, że pojawią się takie sumy! W międzyczasie uruchomiłem trzecią aukcję (żeby kończyły się w podobnych terminach) i oczywiście musieli ją wywąchać Zatem oficjalnie aukcja numer 3 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=287217666 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2007 Kurde chętnie bym licytował tylko wydałem na lokalną ' agatkę ' niewidomą :/ trochę kasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jor.pl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2007 Adrian, czemu znęcasz się nad konkurencją? Kubek numer 3 jest aktualnie mój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2007 Nie zapominajcie o tych pierwszych dwóch! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jor.pl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2007 Jor raczej był Twój Nic z tych rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jor.pl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2007 Ja widzę coś innego Za dużo czasu przed komputerem , przecież widać czarno na białym, że wygyrwam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach