szpak 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2007 Poszukuję osoby, która nauczyłaby mnie konfiguracji serwera dedykowanego z systemem operacyjnym fedora, tak aby był gotowy do instalacji sklepu. Serwerem można zarządzać używająć Plesk. Propozycje proszę przesłać na adres: almars311@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2007 Czyli osoba powinna usiąść obok Ciebie i pokazywać krok po kroku co robi ? Czy miała by to rozpisać w formie jakiegoś projektu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szpak 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2007 Chodzi mi to, żeby skonfigurować serwer dedykowany dla jednej domeny. Razem możemy wejść w plesk, a Ty napisałbyś mi przez gg albo skypa jakie opcje należy zaznaczyć, żebym mógł podpiąć domene pod nowy serwer i zainstlować na nim sklep internetowy oscommerce. Czyli osoba powinna usiąść obok Ciebie i pokazywać krok po kroku co robi ?Czy miała by to rozpisać w formie jakiegoś projektu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vlop 32 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2007 Witam, odezwij się na gg szybko załatwimy sprawę (; 6786515 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach