Emil 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2007 Witam Chciałbym kupić serwer dedykowany z Hetzner DS 5000 +200zł Instalacja rozłożona na 2 MC. Oczywiście direct admin + 1 instalacja darmowa. Moze jest ktoś pośrednikiem? Oczywiscie CJC niechce bo chcą dodatkowo wziasc pieniądze za instalacje DA. Moze ktoś jest pośrednikiem? Na serwer zyczę sobie f.vat Prosze o oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2007 optihost.pl ? http://serwery.kylos.pl/ ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiceMan 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2008 Witam Trochę spóźnione ale mogę pomóc w zamówieniu serwera w hetznerze w razie czego PM o ile jeszcze chcesz zamówić. Pomoc będzie bezpłatna Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.C. 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2008 Oczywiscie CJC niechce bo chcą dodatkowo wziasc pieniądze za instalacje DA. Prosze o oferty. "Oczywiście" - trudno, może następnym razem. Jakoś ten post mi nie wpadł wcześniej w oko ... Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2008 To sobie sam zainstaluj, to dedyki unmagament oni nic Ci nie muszą instalować za darmo.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.C. 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2008 To sobie sam zainstaluj, to dedyki unmagament oni nic Ci nie muszą instalować za darmo.. Napisałem troszkę z sarkazmem Emil doszedł do porozumienia z administratorem i sprawa została zamknięta. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach