nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2007 Witam mam do odstąpienia dedyka w livenecie stały na nim 4 serwery cs. AMD Althon 3200 + 4 GB Ram 80 GB HDD 500 GB transferu miesięcznie + Możliwość również zakupu da (moja licencja tylko 1 sztuka) 200 zł lub 30 zł miesięcznie. Cena: 250 zł miesięcznie. GG 8825822 e-mail dj_damian1@o2.pl Możliwość niedłużej negocjacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.b. 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2007 A możesz napisać dlaczego odstępujesz? Ponieważ jesteś już drugą osobą w tym dniu która ma taką ofertę (odstąpienia dedyka w livenet). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2007 Serwer już odsprzedany. Postanowiłem wyłączyć wszystkie serwery cs. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalk 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2007 A się tak przy okazji zapytam. 4 serwery CS'a to maks na tym serwerze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2007 Zadajesz śmieszne pytania. Tutaj jest procek słaby za to dużo ramu - Mogę tam postawić 30 serwerów cs bez amx lub 2 z amxem i cholerną ilością pluginów - To samo z slotami jak mamy Ci odpowiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach