marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2007 Witam mam do sprzedania AMD Athlon 3200+ 2 GB RAM 1 x 80 GB SATAII 500 GB transferu Łącze 100mbit/s Cena: 210zl m/c Lokalizacja: Sosnowiec, Livenet.pl Maszyna dostepna od reki. Zainteresowanych prosze o kontakt. Mozliwosc otrzymania faktury vat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2007 Ty jesteś pośrednikiem czy to twoja maszyna ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2007 cena brutto ? czy netto ? FV ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2007 Tak jestem posrednikiem. Cena brutto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2007 Witam mam do sprzedania AMD Athlon 3200+ 2 GB RAM 1 x 80 GB SATAII 500 GB transferu Łącze 100mbit/s Cena: 210zl m/c Lokalizacja: Sosnowiec, Livenet.pl Maszyna dostepna od reki. Zainteresowanych prosze o kontakt. Mozliwosc otrzymania faktury vat Ja mam to samo tylko transfer 750 i 230zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2007 Proszę o umieszczanie ofert sprzedaży w dziale oferty zgodnie z regulaminem. Wszystkie inne będą usuwane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2007 livenet.pl/ofertaspecjalna.pdf i nie dajcie sie nabierac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2007 livenet.pl/ofertaspecjalna.pdf i nie dajcie sie nabierac. mniejsze SLA. Normalnie podobno wynosi ono 99.9% a tu 99.5%. Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheBlood 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2007 Żartujecie? Naprawdę w PL takie serwery za taką cenę sprzedają? W sumie to niewiele więcej od cen oferowanych przez polskich pośredników niemieckich serwerami (a miejscami to nawet taniej od nich), co jest niezwykle kuszącą ofertą. Swoją drogą od pewnego czasu daje się zauważyć dobrze rokującą na przyszłość tendencję do tanienia usług dedykowanych w Polsce. Już kilka DC oferuje ceny dla szarego Polaka. Oczywiscie nie są to uslugi na najwyzszym poziomie, ale zawsze to jakiś duzy krok do przodu i wyciągnięcie ręki do mniej zamoznych "biznesmanów" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2007 @theblood tak livenet oferuje naprawde niskie cenny i zapraszam do zapoznania się z naszą oferta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2007 kisiek ty jesteś pracownikiem livenetu ? Powiedz mi jeszcze czy adminem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2007 Pracownikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheBlood 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2007 Kisiek to jeszcze tak tu publicznie spytam, żeby dla potomnych zostało : Istnieje u Was możliwość zwiększenia pakietu transferu, czy jest to już "sztywna" oferta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2007 @ nvu sam nie zrezygnowałes tylko my z ciebie zrezygnowaliśmy a zwiększenie bez problemu jesteśmy elastyczni co do ofert Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2007 Kupujac przeze mnie macie support telefoniczy ze mna, reprezentuje klienta przed livenet-em oraz pomoc w obsludze systemow jak i ich konfiguracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2007 Co do supportu nie mam uwag. Na maile odpowiadają błyskawicznie i treściwie, doradzą, polecą pewne rozwiązania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach