Tripix 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2007 Działa wam Blink.pl? Nie działa mi ani konto, ani ich strona. [17-gru-2007, 20:03] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2007 Chodzi ale bardzo wolno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2007 część dalsza "czarnego weekendu"? heh normalnie jakaś porażka ostatnie 3-4 dni w hostingu.. heh sisco.pl też nie wchodzi - ale już mega2 na sisco we Wrocku działają spoko.. czyli coś w DE... albo na drodze do DE... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tripix 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2007 Chodzi ale bardzo wolno. No niby działa, mi ciągle nic nie wyświetla tylko pokazuje "przekroczono limit, serwer odpowiada zbyt wolno" ;-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2007 U mnie to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2007 Teraz 21:24 śmiga strona główna, ping 35 ms. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sug83 14 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2007 część dalsza "czarnego weekendu"? hehnormalnie jakaś porażka ostatnie 3-4 dni w hostingu.. heh Trzy firmy to nie jest cały hosting w polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalena Bętkowska 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2007 Wczoraj w DE mieliśmy mały problem, ale sprawa już opanowana i wszystko działa poprawnie. Przepraszamy za utrudnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach