App2Perfect.com 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2008 po problemach po rekompilacji php tym razem padł cały serwer, poczta / ftp nie działa po odczekaniu od nieco ponad 15 minut aby nie było, że narzekam - ten dział służy do informowania Mimo wszystko uważam Prohost za najlepszy hosting z jakim miałem do czynienia ze względu na świetny support, dobry kontakt z użytkownikami poprzez informacje via mail i codzienne kopie bezpieczeństwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2008 Serwer był rebootowany bo wystąpiła korupcja systemu plików na jednym z kont (na które chcieliśmy odtworzyć backup nie wiedząc, że korupcja tam wystąpiła wymuszając na nas reboot). W nocy będzie przeprowadzana naprawa systemu plików na którym jest to konto (serwer nie będzie wtedy działał). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alienscum 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2008 A dziś co się dzieje? Nie mogę wejść na swoją stronę, ani na waszą ab zgłosić błąd? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2008 moj monitor właśnie zgłosił powrot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wujekstaszek 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2008 a mi właśnie z ftp wymiotło WSZYSTKIE pliki... brrr.... mam nadzieję że robią backup bardzo często! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alienscum 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2008 Już działa. Mam nadzieję że nic nie straciłem, chociaż dziś byłem akurat offline i nie wiem za bardzo co się działo na stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wujekstaszek 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2008 Już działa. Chyba tylko Wasza strona główna - serwisy moje i znajomych nadal leżą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2008 Zaraz będzie działać. Pliki też będą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alienscum 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2008 Dziś też coś słabo chodzi, wcześniej nie było takich problemów - co się stało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2008 Był atak na sieci i wszystko wolniej działało przez kilka minut. W tej chwili atak jest zablokowany więc nie powinno się nic złego dziać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2008 i leży mysql Strona główna prohost.pl: The system has suffered an unrecoverable database error. Error (if any): Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111 Please contact us if the problem persists. i coś mojego: B?ad polaczenia z baza danych. Sprobuj ponownie pozniej. Edit: o wskoczyło ale baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo muli, często error 500 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2008 Microsoft Windows XP [Wersja 5.1.2600] © Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:\Documents and Settings\PaTeR>ping prohost.pl Żądanie polecenia ping nie może znaleźć hosta prohost.pl. Sprawdź nazwę i ponów próbę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2008 Moje konto na 86.111.247.16 też leży. EDIT: Już mi śmiga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2008 Reboot serwerów był. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2008 o 16? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2008 lol, Boże . Może powiesz że rebooty muszą być o 3 nad ranem, to tylko restart systemu ile może to trwać? :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach