Prohost 345 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2008 I znowu padła baza P.S Tylko mnie zaraz nie linczujcie piszę ze względu technicznego dla prohosta Wiem - sam restartowałem dlatego padła Małe zmiany w konfigu robiliśmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2008 I teraz też nie działa Ciekawe co kombinujecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2008 Niedługo zadziała. Korzystamy z czasu w nocy na pewne sprawy. //edit Już prace zakończone na dzisiaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2008 Mmmm przygotowania do przyjęcia nowego serwera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2008 Hehe tak myślałem, że nie tylko ja nie śpię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas22333 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2008 Sory ze odkopuje ale ..... Czy wystepuja teraz jakies problemy z Prohost? pytam bo zamierzam sie tam przeniesc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość papaj Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2008 Skoro nikt nic nie pisze, oznacza to, ze wszystko dziala jak nalezy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2008 Zero problemów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2008 Potwierdzam. Od zmiany serwera mysql wszystko działa jak wyładowanie atmosferyczne(czyt. bardzo szybko). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas22333 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2008 Dzieki info. Teraz bez obaw moge sie przenosic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
App2Perfect.com 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2008 niestety usluga Apache na prohost.pl lezy, widze ze stronka nie działa takze przez przy uzyciu proxy, na szczecie pingi odpowiadają, ftp tez działa jak należy wiec czekamy na szybką reakcje ze strony admina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2008 niestety usluga Apache na prohost.pl lezy, widze ze stronka nie działa takze przez przy uzyciu proxy, na szczecie pingi odpowiadają, ftp tez działa jak należy wiec czekamy na szybką reakcje ze strony admina Serwer jest rebootowany po wprowadzeniu zmian w konfiguracji - zaraz powinien być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
App2Perfect.com 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2008 potwierdzam, wszystko wróciło do normy. Tak jak przy supporcie - błyskawiczna reakcja admina, zmiany konfiguracji zalecałbym przeprowadzać w nieco późniejszej porze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2008 wczoraj jakiś chyba był pad wieczorem bo mi nie działał jakieś 15 minut prohost.pl ani iq.pl (z dialogu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2008 wczoraj jakiś chyba był pad wieczorem bo mi nie działał jakieś 15 minut prohost.pl ani iq.pl (z dialogu) Nie odnotował nasz monitoring padu łącza z tpsa i zagranicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2008 Nie odnotował nasz monitoring padu łącza z tpsa i zagranicy. pisałem dialog... Nie mówię, że straciłem miliony... ale taki pad był.. jakieś 10-15 minut. Nie pamiętam dokładnie, ale około 22-23 h. pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2008 Potwierdzam ale to chyba padło łacze miedzynarodowe Dialogu Bo np do PL-IX łączyłem się bez problemu. Myślę ze to jednak planowane wyłączenie/modernizacja bo odbyło się tuż po godzinie 24:00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2008 No właśnie Niestety ja wczoraj po wielogodzinnej podróży autem byłem zmęczony i nie sprawdzałem dokładnie.. ale wczoraj nawet jakieś dziwne, rzeczy z dialogiem się działy... taki OT mały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Max 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2008 wszystko leży od kliku minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2008 5 minutowy pad łącza odnotowaliśmy. Nie mam danych jeszcze co było powodem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
App2Perfect.com 0 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2008 Porównując z wieloletniego doświadczenia w korzystaniu z usług hostingowych od nazwa.pl poprzez kei.pl prohost nie wygląda najlepiej - kolejny offline serwera. Jak na renomę i staż najgorszy start (pierwszy miesiąc) jaki zanotowałem. Adminie co się dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2008 Nie wiem co jak co... ale mi tyra... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2008 Łącza w cto padły na kilka minut - raczej nie padły a duże straty się pojawiły. Czekam na raport co się stało. Albo jakiś dosik na sieci albo padł jakiś router/switch. Sytuacja jak zawsze szybko opanowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
App2Perfect.com 0 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2008 Czy istnieje w firmie prohost możliwość zwrotu pieniędzy? Konto jest aktywne od ok. pół miesiąca i opłacone z góry na rok. Pytam na forum bo tu szybciej mogę spodziewać się odpowiedzi a i ta informacja może przydać się innym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2008 Proszę się kontaktować z pomocą na prohost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach