Lapi 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2007 Witam, Chciałbym dowiedzec sie jaki serwer polecacie dla serwisu który generuje około 10 unikalnych wejść dziennie? Jest to serwis z darmowymi programami, instali trzymane sa na zewnętrznych serwerach. Szczegółowe statystyki dostepne sa tutaj: http://internecik.pl/upload/staty.jpg Czy serwer home.pl server bussines Waszym zadaniem wytrzyma to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2007 Mało informacji, brak typu softu - ogólnie można tylko strzelać ale ja za nic nie brał bym hom'a. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Max 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2007 wytrzymać wytrzyma dopóki nie zacznie im przeszkadzać twoja oglądalność, zależy jeszcze jakiego oskryptowania używasz i jakie masz bajery w serwisie mogące zżerać pamięć, ale za pieniądze które masz wydać na nazwę lub home, z pewnością możesz znaleźć coś sensowniejszego. możesz sprawdzić ofertę neteasy.pl (pakiet 9/90 gb) może też coś z oferty prohost.pl - plan Platinium (rosnący) - solidna firma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2007 Nie wytrzyma, home jest przeczulone na punkcie obciążeń - w tym wypadku polecałbym kei.pl, ewentualnie iq.pl. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2007 Mało informacji, brak typu softu - ogólnie można tylko strzelać ale ja za nic nie brał bym hom'a. Przecież na screenie widać adres strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2007 No teraz widzę, co nie zmienia tego że i tak dużo nie wiemy o tym sofcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2007 Przecież na screenie widać adres strony Mi nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2007 W nazwie możesz spróbować w home daj sobie spokój bo Cie szybko pożegnają. Strona wydaje sie racjonalnie napisana. Jak będzie ciężko serwerowi to wbudujesz jakieś Cachowanie wyników z bazy. Zresztą w Nazwa.pl parametry konta mniejwiecej można sobie zobaczyć na http://serwery.pl/serwery-netart-o-firmie-...ieczenstwa.html (jak to ktoś wcześniej zauwazyl) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2007 Mi też nie działa ten adres, dlatego ciężko coś doradzić... . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2007 Mi też nie działa ten adres, dlatego ciężko coś doradzić... . Jeśli chodzi o www.pliki.pl to mi działa ten adres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2007 Sugerowałem się toon.pl w pasku adresu a nie tytułem w przeglądarce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2007 Polecam dedyka. "350 osób on line" to dojść sporo, nikt cię na shared nie będzie hostował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2007 Polecam dedyka. "350 osób on line" to dojść sporo, nikt cię na shared nie będzie hostował I zadalnego admina raczej najtaniej cie to wyjdzie może webtropia Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2007 Wszystko zależy od skryptu z jakiego się korzysta. phpbb by Przemo na shared hosting więcej, niż ~25 userów nie pociągnie iPB spokojnie z ~60 sobie poradzi. Unikatowi użytkownicy sobie nie równi po prostu Wszystko zależy od skryptu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach