kamcio99 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2007 Elo poszukuje: potrzebujemy kogos kto zna php, ma w tym jakies doswiadczenie, zrobil kilka serwisow, musi oczywiscie ogarniac bazy danych (np. mysql) i najlepiej jakby byl jeszcze dobrym grafikiem do tego.. w skrocie: dobra znajomosc: php, mysql + talent graficzny, + dostepnosc czasowa w celu rekrutacji prosze o wyslanie zrobionych prac , serwisów , stronek , kodow php na adres 25domen@gmail.com Pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2007 może doopy? tylko niech się obudzi i rano tu zajrzy : ) no i to MUSI być poważna rzecz : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2007 w celu rekrutacji prosze o wyslanie zrobionych prac , serwisów , stronek , kodow php ...szukasz frajerow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2007 w skrocie: dobra znajomosc: php, mysql + talent graficzny, + dostepnosc czasowa Słowem.. Perpetum Mobile ; ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2007 ciekawe, czy chodzi o fuchę za 500zł : ) hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2007 ciekawe, czy chodzi o fuchę za 500zł : ) hehe na pewno, bo kamcio99 nie potrafi nawet napisac jakie ma dokladnie wymagania ... Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2007 Wysłałem z ciekawości swoją ofertę ps. coś się Sponsi nie możemy styknąć na tym GG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2007 wy to sie chcecie stykać no:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojciech Małota 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2007 Ja się nauczyłem bardzo szybko jednego: Nie odpowiadać na zapytania, które się zaczynają od "Elo" ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach