okrzyk1 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2007 NAQRA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2007 to zacznijmy od początku - najpierw korepetycje z języka polskiego, a potem 2-3 lata więcej w grafice.. i możesz próbować wypowiadać się na jakikolwiek temat i tworzyć coś, co nam pokażesz.. heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2007 Nie jest to najlepszy projekt jaki widziałem, z pewnością wymaga poprawek, ale coś mi się w nim podoba... jest w tym coś przyjemnego, niestety 3 raz już na to patrzę i dalej nie wiem co to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PeterSim 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2007 Nie jest to najlepszy projekt jaki widziałem, z pewnością wymaga poprawek, ale coś mi się w nim podoba... jest w tym coś przyjemnego, niestety 3 raz już na to patrzę i dalej nie wiem co to jest To jest szablon z templatemonster.com (tylko trochę popsuty) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2007 To jest szablon z templatemonster.com (tylko trochę popsuty) Dokładnie, miałem właśnie wrażenie iż go gdzieś widziałem. Jako jednak, iż nie siędzę w "templejtach" to nie chciałem jako pierwszy pytać- czy temat autora to jakiś świąteczny żart? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach