Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2008 p: tak ale mateusz232 miał tylko problem z zalogowaniem do panelu więc tak naprawdę nie wiedział czemu akurat ta opcja nie działa. Gdyby faktycznie nic nie działało.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2008 Jor często nie działa to chyba bez różnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2008 Wam tez tak długo sie ładuje jor.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2008 Jor często nie działa to chyba bez różnicy tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2008 Przepraszam, że post pod postem ale popełniłem błąd i chciałem sprostować :-)) Miałem zacytować odpowiedź mateusz232, a nie Matjasa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2008 Od parunastu minut mam na kazdej stronie z jora: Błšd SQL - Polaczenie oO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2008 Aktualnie jest to samo... Dziwne, bo kilka godzin temu działało. Czyżby wielki koniec Jora zbliżał się wielkimi krokami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartek24m 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2008 współczuje jor.pl ludzie kupują konto tylko po to żeby mogli się powypowiadać (narzekać) na forum robią taki krzyk jak by cały majątek przepadł... kacper powinien juz dawno kupic wiecej serwerów i na jednym trzymac strony firmowe: flash czy html bez zadnych skryptow by przemo a na drugim trzymac dzieciaków ktorzy testują swoje zabójcze skrypty zeby sprawdzić czy tym razem serwer wytrzyma aha... no i jor chyba zapomniał o spłacie mi tych ostatnich rat za host4all.pl ale dobra nie będę się domagał o marne grosze teraz wiem ze mają gorsze problemy Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 współczuje jor.pl ludzie kupują konto tylko po to żeby mogli się powypowiadać (narzekać) na forum robią taki krzyk jak by cały majątek przepadł... życie kacper powinien juz dawno kupic wiecej serwerów i na jednym trzymac strony firmowe: flash czy html bez zadnych skryptow by przemo a na drugim trzymac dzieciaków ktorzy testują swoje zabójcze skrypty zeby sprawdzić czy tym razem serwer wytrzyma masz w formularzu zamówień ankiete co ma zamiar klient wrzucić na serwer czy pytasz każdego ? jor.pl już trochę istnieje i szeryf sobie poradzi aha... no i jor chyba zapomniał o spłacie mi tych ostatnich rat za host4all.pl ale dobra nie będę się domagał o marne grosze teraz wiem ze mają gorsze problemy bardzo dobre miejsce na przypomnienie, a do tego jaki wspaniałomyślny jesteś, aż się wzruszyłem ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2008 No i znowu to samo... Niedawno się polepszyło, ale znów pada. Np. teraz. Liczyłem, że pad potrwa kilkanaście sekund jak zwykle, a tu czekam i czekam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emil 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2008 to wam historie opowiem... otóż jakieś 2 tygodnie temu napisał do mnie Pan z Jor.pl(na gg), zapytał się czy chce sprzedać domenę razem z klientami ponieważ widzi, że nie mogę sobie poradzić z serwerem... :/ Teraz patrzę na wasze posty i widzę, że "oni" mają problemy. Może czas najwyższy abym do nich napisal czy nie chcą sprzedać całego hostingu? heh... ten jor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2008 No i znowu to samo... Niedawno się polepszyło, ale znów pada. Np. teraz. Liczyłem, że pad potrwa kilkanaście sekund jak zwykle, a tu czekam i czekam... Przecież to było oczywiste, rok temu było identycznie, co chwile coś nie działa, pomijając kłamstwa na stronie. Tak btw to nie ty polecałeś ich promocję wszystkim ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2008 To jor jeszcze jest ? ja tam kilkanascie miesiacy temu ucieklem na swoj serwer, jak mialem dosyć czesto pady lub nie odpowiadanie ftp, lub co innego i tak na przemian, ze nawet nie moglem w spokoju zaktualizowac swojej strony prywatnej.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach