Wojciech Małota 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2007 http://www.intel.com/design/servers/blades/SBCE/index.htm Czy ktoś może wie gdzie to się da kupić w Polsce? Analogiczny produkt Fujitsu-Siemens lub IBM da się jakoś tam dostać. Natomiast chciałbym intelowski bo z moich analiz wynika, że w amerykańskich sklepach jest najtańszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2007 gdzie to się da kupić w Polsce? w amerykańskich sklepach jest najtańszy. Hę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojciech Małota 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2007 Hę? Porównując ceny produktów tych trzech firm w amerykańskich sklepach internetowych wynika, że Intel jest najtańszy. Dlatego chciałbym się dowiedzieć czy / gdzie da się go kupić w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marteen 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2007 1. To kup w Stanach jak tam są tanie (nawet z przesyłką pewnie dużo taniej wyjdzie). 2. Jak nie chcesz kupić w Stanach a w Polsce to raczej patrz na ceny w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojciech Małota 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2007 1. To kup w Stanach jak tam są tanie (nawet z przesyłką pewnie dużo taniej wyjdzie).2. Jak nie chcesz kupić w Stanach a w Polsce to raczej patrz na ceny w Polsce. Ojej. Z chęcią bym porównał ceny w Polsce tylko, że Intelowskiej obudowy nie znalazłem w polskich sklepach. Stąd moje pytanie czy ktoś może gdzieś się spotakł z tym produktem na krajowym rynku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marteen 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2007 komputronik je miał rok temu: http://hitcenowy.pl/Intel_blade_server_cha...bce-314401.html, cena - 10 tyś, więc możesz spróbować do nich zadzwonić i zobaczyć czy mogą go ewentualnie sprowadzić . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2007 marteen: ładna ta lodówka do której dałeś link . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2007 Haha, ale wpadka nie mogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2007 @marteen: szafa jak się patrzy ps. a jakie chlodzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marteen 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2007 jeszcze wczoraj tam był Intel http://hitcenowy.pl/Intel_blade_server_cha...bce-314401.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2007 Kurcze - nie zdążyłem popatrzeć na tą super szafę z b.wydajnym chłodzeniem xD (teraz link działa prawidłowo) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HansMittWurst 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2007 Tak się składa, że wiem gdzie można kupić w Polsce te obudowy Jesli jesteś nimi nadal zainteresowany, to proszę o kontakt. Co do ceny - z pewnoscią będzie rewelacyjna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach