jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2008 dialog też ostatnio się pogorszył... ;f Widzę, że praktycznie codziennie ping wieczorami do PL ~ 150 a do DE jakieś 250 .... zaaaaal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2008 @bellerofont a daj speedtesta do innego serwera - bo ten ping coś za mały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2008 @bellerofont a daj speedtesta do innego serwera - bo ten ping coś za mały Niby dlaczego za maly? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2008 Przecież to nie jego realna szybkość łącza tylko obrazek znaleziony w ranku szybkości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buszmen 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2008 Postawiłeś X-Server a ja nie mam konta?! :PU mnie za nic nie chce flash w ff odpalić. Przecież to nie jego realna szybkość łącza tylko obrazek znaleziony w ranku szybkości.Raczej to wycisnął. Jak już się tak chwalicie to ja dorzucę obrazek z prawie mojego łącza, jednak z mojego firefoksa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach