dydek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2007 Witam, To mój pierwszy post na forum. Chciałem się przywitać i pozdrowić wszystkich. Czytam forum od dłuższego czasu, a dziś postanowiłem się zarejestrować. Mam pytanie o licnecje do panelu Direct Admin. Jeśli zakupie na ich stronie np. miesięczną w celu potestowania tego panelu, pobawienia się nim, etc.. to czy po miesiącu będę musiał ją jakoś odnowić, czy odnowi się automatycznie ? Z góry dziękuje za odpowiedz, oraz pozdrawiam serdecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2007 Witamy na forum. Nie polecam ci kupywać na DA.com ponieważ jest tam strasznie drogo, kup od polskiego pośrednika np. hc.pl za wieczystą zapłacisz 250 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2007 Hi Nie wprowadzaj w błąd Licencja internal o ile pamiętam na directadmin.com jest o wiele tansza niz np. w hc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2007 malu123: hc.pl pobiera 250 zł brutto, a DA przy ilości licencji mniejszej niż 20, 89 dolarów, więc wychodzi z 30 zł różnicy na niekorzyść hc.pl, a zawsze masz polską fakturę co dla niektórych zastosowań może być plusem. Inną sprawą jest, że licencje internal w teorii są przeznaczone tylko do sprzedaży z serwerami dedykowanymi w komplecie, a nie osobno, no ale JBMC ma mało restrykcyjną politykę w tym względzie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2007 Hi Ja po prostu chciałem skorygować wypowiedz nvu że wcale nie jest tak drogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach