nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2007 W nowym roku rusza nowa platforma hostingowa. Wszystko jest już przygotowywane, panel autorski, strona, desing, oskryptowanie. Pozostał ostatni problem jaka domena ? Mam domene idealnyhosting.pl nadawała by się ? Jeżeli nie prosze napisać swoje propozycje (oczywiście trollom i głupim postom typu krzaq.pl podziękuje i proszę o niewypowiadanie się w tym temacie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2007 Dla mnie odpada wszystko z ...hosting.pl typu genialnyhosting, niezawodnyhosting itd. bo pachnie na kilometr tandetą i amatorszczyzną. Idźcie w kierunku unikalnej nazwy nie kojarzącej się tak "prosto" z hostingiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2007 Kupuj domenę hostink.pl - o ile jeszcze wolna. Okazja! (oczywiście trollom i głupim postom typu krzaq.pl podziękuje i proszę o niewypowiadanie się w tym temacie). Opps. Sorry nie doczytałem Co do tematu to nie jest znowu tak źle ale może jeszcze podaj inne propozycje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2007 Linux, wiedziałem że jakąś bzdure napiszesz. Hmm no to muszę coś fajnego wymyśleć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2007 hmm.. może profesionalnyhosting.pl, ew. wbuszu.net : ) a tak na serio, to lepiej w kuluarach pogadaj z kimś o tym, a nie tak publicznie.. to nie jest ani profesjonalne, ani zdrowe dla ewentualnej propozycji : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2007 co powiecie o domenie onehost.pl albo firsthost.pl lub eurowww.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2007 Dla mnie odpada wszystko z ...hosting.pl typu genialnyhosting, niezawodnyhosting itd. bo pachnie na kilometr tandetą i amatorszczyzną. Idźcie w kierunku unikalnej nazwy nie kojarzącej się tak "prosto" z hostingiem. hmm... czyli idąc tym tropem twoim to www.prohost.pl to shit ??? :F Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2007 Nie róbcie offtopa zastanawiam się nad onehost.pl i firsthost.pl z 7 osób 6 podoba się firsthost.pl mi również. Co wy sądzicie o firsthost.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2007 Proponuje nazwę domeny w której nie będzie słowa *host* - to już jest chyba zbyt popularne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2007 Co proponujesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2007 hmm... czyli idąc tym tropem twoim to www.prohost.pl to shit ??? :F Pisałem "hosting" nie "host", te słowo tak bezpośredni się nie kojarzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2007 Domena już jest, nazwe podam jak ją tylko zarezerwuje bo teraz pisze z laptopa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2007 Nawet samemu nie umiesz wybrać domeny pod swoją "przyszłą firmę"? Powodzenia można jedynie życzyć ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2007 Już wymyślona , wiesz jakoś nie mam na to czasu muszę wszystkiego pilnować podpisywanie umów, rozmawianie z firmami, jak masz/miałeś firme to wiesz jak to jest Ps. moge napisac tylko tyle że na otwarciu firmy będą maszyny: AMD 4200 +, 2 gb ram, 160 GB HDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2007 W livenecie jak coś (jak coś to dla mnie +) P.S Kocham pisać bzdury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2007 Już wymyślona , wiesz jakoś nie mam na to czasu muszę wszystkiego pilnować podpisywanie umów, rozmawianie z firmami, jak masz/miałeś firme to wiesz jak to jest Jak nie masz czasu na wymyślenie nazwy to jak Ty chcesz znaleźć czas na prowadzenie własnego biznesu? Ps. moge napisac tylko tyle że na otwarciu firmy będą maszyny: AMD 4200 +, 2 gb ram, 160 GB HDD Mhm... a NIP i REGON też będą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2007 NIP i REGON pewnie nie przyjdą na otwarcie, bo jakoś nie mam na to czasu smile.gif muszę wszystkiego pilnować podpisywanie umów, rozmawianie z firmami, jak masz/miałeś firme to wiesz jak to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2007 Pisałem "hosting" nie "host", te słowo tak bezpośredni się nie kojarzy. idąc dalej... firsthost.pl jest ok ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2007 Jak nie masz czasu na wymyślenie nazwy to jak Ty chcesz znaleźć czas na prowadzenie własnego biznesu? Mhm... a NIP i REGON też będą? Oczywiście firma będzie zarejestrowana. NIP i REGON pewnie nie przyjdą na otwarcie, bo Będzie zarejestrowana firma, nie mam czasu zbytnio dużo ponieważ podpisuje umowy z adminami, z supportem, z firma od oskryptowania. idąc dalej... firsthost.pl jest ok ? Domena jest już wymyślona oraz nazwa, napewno was zdziwi. Spytałem 4 osoby najbardziej zaufane (2 z wht) czy podoba się nazwa i hasło reklamowe 4 powiedziały Tak, niestety nie podam teraz nazwy domeny ponieważ jestem w podrózy z krakowa. Oficjalny start będzie na WHT napisany zapewniam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2007 W takim razie przed oficjalnym ogłoszeniem sprawdź kilka razy wszystko, a szczególnie stronę by nie było znowu przypadków typu brak regulaminu, niedziałające linki, błędy w kodowaniu, etc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2007 Wiem, ogólnie ohost.pl było nie wypałem tak naprawdę to zrobiliśmy to po to aby to sprzedać i tak się stało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2007 nie możemy się doczekać premiery.. ale będzie jazdaaaa : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2007 Tsa, wyjątkowo zgodzę się ze Sponsim... jakoś pozostaję sceptyczny patrząc na Twoją dotychczasową karierę na wht.. nie uwierzę, że dorosłeś w pół roku. Btw. Ohost był niewypałem, ponieważ był to zwykły kompletnie nie przemyślany krzak - w woli ścisłości. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2007 Będzie zarejestrowana firma, nie mam czasu zbytnio dużo ponieważ podpisuje umowy z adminami, z supportem, z firma od oskryptowania. To niezły sztab ludzi będzie tam pracował Mam tylko nadzieję, że nie podkupiłeś adminów z home.pl? nie możemy się doczekać premiery.. ale będzie jazdaaaa : ) Oby tylko nie był to jakiś kolejny webhostingkrzak.eu (nie wiem, czemu *.eu takie modne jest jeśli chodzi o różnego rodzaju "firmy" hositngowe). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2007 I po co robicie off topa ? czy ja pytam was o zdanie na temat mojej firmy czy na temat domeny ? Domena została zarejestrowana temat do kosza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach