jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 ja też pisałem.. każą tylko czekać i przepraszają za zaistniałą sytuacje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ey. 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 To postrasz sadem , niedotrzymania warunkow umowy etc... a tak z ciekawosci, jaki system wybrales? Tez mialem taka sytuacje, ale jak wybieralem dla nowych maszyn system FreeBSD, serwery byly w przeciagu 3 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 debian etch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Maj 17, 2008 Witam. Jeżeli nie skacze Panu load powyżej 10 to nie odczuje Pan zmiany w działaniu serwera. Pozdrawiam Damian Miodek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartx1 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2009 Witajcie Mnie przycięli stosunkowo znacznie http://www.s1.nitroupload.com/mrtg/ W szczycie ciężko osiągnąć lepszy wynik niż 2 mbps Chyba nie chcesz powiedzieć, że spadł Ci transfer po stronie serwera do 2MBit? Obsługa Hetzner twierdzi, że w trybie 10MBit masz do dyspozycji całe 10Mbit. Właśnie przestawiłem się na Hetzner i jestem zainteresowany Waszymi doświadczeniami z limitem 10Mbit. Malu123 pisze że ma 2mbit (na serwerze?) a inni, że więcej. Może ktoś wyjaśni sprawę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2009 To było pisane rok temu bez 3 m-cy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach