Grzechu 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2007 Szukam uczciwego wykonawcy serwisu społecznościowego. Wstępne wymagania: - profile użytkowników - tworzenie grup wokół określonego zainteresowania (na zasadzie podobnej do goldenline.pl) - kontakty między członkami grup(dodawanie do znajomych, PW itd) - dodawanie plików(zdjęć, filmików,itd) zarówno przez admina jak i użytkowników - ranking poszczególnych plików, ranking ogólny i ranking plików w danej kategorii - forum główne i fora w ramach grup (także na zasadzie podobnej do Goldenline) - blogi - galerie zdjęć - ostatnio dodane (pliki, grupy) - ostatni dołączyli Proszę o kontakt wraz z informacją o portfolio. Tylko poważne oferty. Pozdrawiam! Grzegorz P.S. Przepraszam jeżeli ogłoszenie zamieszczone jest w złym dziale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2007 heh a najwazniejszego czyli jezyka w ktorym to ma byc wykonane ni ma... kolejny klon sie szykuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2007 a najwazniejszego czyli jezyka w ktorym to ma byc wykonane ni ma...A co go ma obchodzic, w jakim jezyku to bedzie wykonane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzechu 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2007 Szkoda by mi było pieniędzy na klona:-) Co do języka to pewnie Ajax ale się nie upieram. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2007 Co do języka to pewnie Ajax ale się nie upieram. AJAX to nie jezyk, a technologia... Co tylko potwierdza fakt, ze zleceniodawce nie obchodzi (bo i po co?) w jakim jezyku projekt zostanie wykonany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzechu 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2007 AJAX to nie jezyk, a technologia... Co tylko potwierdza fakt, ze zleceniodawce nie obchodzi (bo i po co?) w jakim jezyku projekt zostanie wykonany. Być może:-) Ale widziałem, że dzwonią:-). A tak na serio to nie jestem informatykiem więc siłą rzeczy nie znam się na programowaniu. Zgadza się, że najważniejsze jest aby serwis miał wszystkie funkcjonalności no i to żeby mnie było stać na taką usługę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach