neon103 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2007 Gdzie mogę kupić najtaniej domenę info? Chodzi o cenę za 1 rok i tanie przedłużenie. Obecnie chyba najtaniej ma netmark.pl i cal.pl (ale z cal.pl raczej nie skorzystam). Nie interesuje mnie 3,90 zł za pierwszy rok, a przedłużenie 48 zł netto. (www.domeny24.net) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2007 www.maddogdomains.com : ) rulez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2007 swego czasu polecałeś cal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2007 jarek ..ja? nigdy, heh od zawsze polecałem: pl/com.pl - domenytanio.pl com/net/org/info - maddogdomains.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PeterSim 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2007 ovh.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neon103 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2007 Czy dobrze widzę, że Ovh.pl ma odnowienie .info w cenie 14 zł z groszami? swego czasu polecałeś cal Tak polecałem na różnych forach oraz znajomym. Ceny mają dobre ale pogniewałem się na jedną rzecz. Tyle w temacie o cal.pl w moich postach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2007 jarek ..ja? nigdy, heh od zawsze polecałem:pl/com.pl - domenytanio.pl com/net/org/info - maddogdomains.com nie ty.. tylko neon Czy dobrze widzę, że Ovh.pl ma odnowienie .info w cenie 14 zł z groszami? Tak polecałem na różnych forach oraz znajomym. Ceny mają dobre ale pogniewałem się na jedną rzecz. Tyle w temacie o cal.pl w moich postach. poczytam sam mam parę domen w cal.pl i nie narzekam :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2007 Ja ostatnio rejestruję domeny .info w www.domeny24.net . Dla mnie po prostu bomba Rejestruję, biorę opcję płatność on-line. Cała akcja trwa koło 3 minut i domenka już w panelu jest. Kiedyś lubiłem az.pl ale znienawidziłem ich jak mnie pary razy wyrolowali .info - 3,90 zł - bajka a przedłużenie 48 zł netto Coś za coś, zawsze wolałem mniej zapłacić przy pierwszej rejestracji, bo nigdy nie wiedziałem czy `to coś` co postawie na domenie wypali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neon103 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2007 Niektórzy kupują domeny pod zaplecze. Więc patrzą na dwie ceny. Sam mam parę domen w cal.pl i nie narzekam Ja tam mam 80% moich domen. Też nie narzekam na jakość usług. Ovh.pl ma odnowienie .info w cenie 14 zł z groszami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2007 Ovh.pl ma odnowienie .info w cenie 14 zł z groszami?No przeciez masz to wyraznie napisane w ich cenniku. Po co sie 2x pytasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neon103 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2007 Kto pyta nie błądzi. Po prostu mają taki troszkę zagadkowy cennik. No nic. Skorzystam z ovh.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach