Emil 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2007 Witam Znalazlem dzisiaj na forum link do firmy optihost. Mam pytanie kozystał ktoś z usług tej firmy? Interesuje mnie tam serwer dedykowany z Hetzner. I jeszcze jedno pytanko... Jak myslicie czy wytrzyma serwer dedykowany jeżeli zużywam 100GB transferu dziennie? Niby 1Tb jest na łączu 1GB/s ale potem to 10mb/s. Myślicie ze na 10mb/s będzie działać dobrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dusker 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2007 Należymy do firmy "Agro-Modele.pl Jacek Skowroński" wow, chociaz byla przeciez kiedys 'firma' hostingowa podpieta pod firme budowlana:) puki co na podstronie 'klienci' niemalze wszystkie pozycje zwiazane z *agro* odnosnie twojego pytania to jak jest ono polaczone z optihost? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2007 Pośrednik hentz. 10MBit a 10MB/s dla mnie to wieelka różnica. Zapewne chodziło o mbity :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lesio 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2007 Zainwestuj lepiej w coś bardziej pewniejszego jak np cjc.pl a nie w firmie która istnieje chyba z parę tygodni i swoją działalność podpiętą ma pod jakąś inną firmę :| - zresztą w takich przypadkach nie ma się co dziwić, ze może mieć trochę taniej bo mniejsze są koszta utrzymania firmy ale jaki wizerunek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2007 optihost = yacenty ? (chyba ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach