MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2007 Witam, Uprzedzając fakt. Na serwerze uległa awarii karta sieciowa oraz jeden z dysków. Aktualnie trwają prace techników przy serwerze. EDIT: Po ok 45 minutach dzięki szybkiej reakcji techników z serwerowni, serwer został przywrócony do działania. Pozdrawiam; Szczepanik Adrian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2007 No, teraz nie powinno być multum postów typu "Znowu majsternet nie działa" itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2007 majsternet Pisz wolniej - nie będziesz popełniał błędów w pisowni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2007 Adrianie, sądzę, że to było celowe przejęzyczenie - Linux chciał być zabawny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2007 No, teraz nie powinno być multum postów typu "Znowu majsternet nie działa" itp A tu się mylisz, na innym forum ktoś już naśmiecił. Eh, dlaczego każdy rozumie, że raz na rok może nie być przez chwilę prądu, wody, czy kablówki, a pół godziny awarii hostingu (usługi zwykle kilkadziesiąt razy tańszej niż tamte) urasta w oczach niektórych osób niemal do rangi końca świata? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2007 Adrianie, sądzę, że to było celowe przejęzyczenie - Linux chciał być zabawny Dokładnie, cały ja... jak zawsze - ale nie przejmuj się. Mam też zasób "literówek" na inne hostingi T, ja to doskonale rozumiem. Niestety inni nie :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach