skaner123 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2007 Witam wszystkich zlecę wykonanie skryptu coś takiego jak na tej stronce klikplej. pl Prosze pisać na gg 5798498 lub na maila freemsgs@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2007 <script type="text/javascript"> DayName=new Array(7)DayName[0]="niedziela "DayName[1]="poniedziałek "DayName[2]="wtorek "DayName[3]="środa "DayName[4]="czwartek "DayName[5]="piątek "DayName[6]="sobota "MonthName=new Array(12)MonthName[0]="stycznia "MonthName[1]="lutego "MonthName[2]="marca "MonthName[3]="kwietnia "MonthName[4]="maja "MonthName[5]="czerwca "MonthName[6]="lipca "MonthName[7]="sierpnia "MonthName[8]="września "MonthName[9]="października "MonthName[10]="listopada "MonthName[11]="grudnia "function getDateStr(){var a=new Date()var b=a.getDay()var c=a.getMonth()var d=a.getDate()var e=a.getYear()return DayName[b]+","+" "+d+" "+MonthName[c]+" "+"2007"} </script> Proszę bardzo. Za darmo Naucz się przynajmniej ogłoszenia pisać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2007 I to jest to o co mu chodziło?? Ja tam tego nawet nie widzę, więc któryś z Was musiał się mocno pomylić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2007 A wiesz o co mu chodziło? Bo ja nie. Jakiś skrypt na stronie jak w klikplej. Nawet nie potrafi napisać o co chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2007 Ja miałem napisać podobne ogłoszenie, ale raczej o podpowiedź nad darmowcami (bo wiem, że parę jest), ew. jakichś tanioch.. bo na profi skrypt mnie nie stać.. idę do piaskownicy napisać ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach