dusker 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2007 witam, jako ze powaznie rozwazam ewakuacje z insane.pl szukam jakiejs alternatywy, oto moje wymagania: - 200mb quota - 5gb transferu - mozliwosc podpiecia 3-4 domen + nieograniczona ilosc subdomen - 3-4 bazy mysql - bez limitu wielkosci (jednak nie bede generowal duzego obciazenia) - dostep przez ssh - czasem nie mam dostepu przez ftp a potrzebuje cos zmienic w plikach. - dostep przez ftp - panel tak naprawde bez znaczenia moze byc cp, da, ewentualnie rozwiazanie autorskie - support - nie musi byc 24h, jednak wymagam zeby tickety byly rozwiazane w te 6-7h. cena - nieduza - bedzie tu siedzial photoblog, folio, blog oraz kilka plikow. pozdrawiam pt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2007 Gdyby nie potrzeba posiadania dostępu przesz ssh wówczas zaprosiłbym do przetestowania przez 14 dni opcji serwera PREMIUM 2GB/10GB za jedyne 70zł netto rocznie w firmie MasterNET.pl z czteroletnim doświadczeniem na rynku usług hostingowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dusker 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2007 Gdyby nie potrzeba posiadania dostępu przesz ssh niestety ten akurat ficzer bardzo mi sie przydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2007 niestety ten akurat ficzer bardzo mi sie przydaje Obawiam się, że inna taka oferta z shellem w jakkolwiek zbliżonej cenie nie istnieje. Nawet my nie oferujemy już shella do linii serwerów wirtualnych Home. PS. Proponuje przejrzeć swoje skrypty zamiast się obrażać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dusker 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2007 PS. Proponuje przejrzeć swoje skrypty zamiast się obrażać. wink.gif ja sie naprawde nie obrazam. ja po prostu wymagam aby skrypt dzialal - szczegolnie ze po skonfigurowaniu go kilka miesiecy temu dzialal bezproblemowo az do pewnego punktu. mowilem wam ze nie dotykalem sie do konfiguracji, a wy, za przeproszeniem jak dziadek krowie na granicy, ze to bledy w moim skrypcie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2007 Podejrzewam, że Nasza oferta będzie dla Ciebie za droga, ale mimo wszystko zachęcam do zapoznania się z nią i skorzystania z 7 dniowego okresu testowego. www.cal.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach