dimat 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2007 witam, jestem troszke zielony w tych sprawach wiec prosze nie karczujcie mnie na wstepie ;] kupuje teraz serwer dedykowany pod forum, co bedzie mi na nim potrzebne oprocz linuxa ?(np. debian) czy bez plesk'a, czy cpanel'a da rade obsluzyc jedno konto z jedna domena? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2007 Powoli przestanę wytrzymywać przy takich postach. NVU przestań wszędzie szukać zarobku. To czy dasz radę, czy nie zależy od Twojej zieloności. Bo jeśli znasz choć trochę linuxa(i google) to coś tam zdziałasz. Będzie mało wydajne i bezpieczne, ale będzie. IMO: do instalacji xampp'a i wrzucenia mu jakiejś stronki do hostowania wystarczą minimalne umiejętności. Wszystko jest opisane bardzo dokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2007 Witam Zawsze w razie problemu możesz do mnie na PW napisać wytłumaczę , pomogę skompilować apache , mysql troszkę to zabezpieczyć Tylko to oczywiście w ramach pomocy więc nie oczekuj za wiele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2007 Ściągnij sobie skrypt instalacyjny: http://lxlabs.com/software/lxadmin-sse/ (centos). 3 albo 4 domeny można było podpiąć za darmo a przynajmniej będziesz mógł wszystko wyklikać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach