TrustSEO 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2007 Adres: http://colostore.com Obecnie kupiłem u nich serwer C2D z extra dyskiem i ramem Co mogę już powiedzieć na ich temat przede wszystkim jakość suportu jest po prostu nie wiarygodna!! Od momentu zakupienia serwera do pierwszego maila od nich mineło może 5 min. Po około 3h serwer już działał. W tym czasie prowadziliśmy rozmowę na temat serwera i tego co chcę na nim mieć. Miałem problem z szybkością "neta" po wysłaniu zapytania po 3 min poprawa łącza do normalnych parametrów i mail z informacja gdzie jest problem (błędna konfiguracja debiana - nie ma full duplex) i natychmiastowa chęć że się tym zajmą - wybrałem admina bo dokładne opisali gdzie może być problem i sam chciał to zrobić. Kontakt telefoniczny rewelacja 1 sygnał po wybraniu departamentu i już rozmawiałem z kompetentną osobą która bardzo mi pomogła. Przez cały czas od zamówienia prowadzą za rączką i informowali mnie o postępie prac związanego z moim serwerem - człowiek nie automat! Zobaczymy dalej jak będzie się układała moja współpraca z nimi jednak na chwile obecną powiem tylko jestem pod wrażeniem że można tak obsługiwać klienta PS: Strona wygląda jak wygląda jednak naprawdę polecam z nimi współpracę i coś czuję że tym razem się nie zawiodę na serwerowni i na adminie którego polecił mi BOSS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2008 Witam, I jak jest obecnie? Rok już prawie minął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2008 Witam, I jak jest obecnie? Rok już prawie minął Również jestem ciekaw, dobrą oferte mają;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach