Majdan 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2007 Jakie znacie najtańsze odnowienia zarówno polskich jak i zagranicznych rejestratorów. Preferowałbym polskich, ale główne kryterium to cena. Oczywiście musi być możliwość podpięcia domeny do polskich serverów. Z góry dzięki za odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2007 Było n razy. http://www.ovh.pl/produkty/domeny.xml Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michall 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2007 Boss można taniej kupić domeny globalne godaddy pierwszy przykład standardowo kosztuje 9$ ale w stałych promocjach kupujesz przedłużasz za około 7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2007 I po co? Jak można w PL za niewiele drożej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majdan 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2007 Myśląc inaczej: Po co przepłacać w PL skoro za granicą można taniej? A tak w ogóle, to OVH nie ma chyba polskiego kapitału... PS. Nie chodzi mi o konkretna odpowiedź, a podanie przykładu. A, że jest niewiele taniej to nie wiedziałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hook 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2008 To jakiego dobrego zagranicznego rejestratora polecicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2008 To jakiego dobrego zagranicznego rejestratora polecicie? przyłaczam sie do pytania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2008 www.maddogdomains.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PeterSim 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2008 www.netfirms.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2008 www.maddogdomains.com Oni są resellerem http://www.godaddy.com, więc najlepiej u źródełka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2008 no nie wiem, czy najlepiej, BOSS - tu i ówdzie jakieś jaja słyszałem o godaddy, że coś domeny zabierają, czy coś ja wolę maddoga... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach