Nowaker 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2007 Dwa i pół miesiąca temu podpisałem umowę z firmą CIS Nephax na kolokację serwera rack. Co tu dużo mówić, jestem zadowolony Zarówno z ceny miesięcznej, jak i jakości usług. Umówiłem się na płatność miesięczną za użyty transfer. Transfer, jaki osiągam wget'em to 1 MB/s (10 Mbit). Awarii (łącz, czy sprzętu) ze strony Nephax jak dotąd nie było. Raz tylko był problem z łączami GTS przez kilka godzin. Na serwerze stoi m.in. www.GeoZone.pl Oferta kolokacji na stronie: www.kolokacja.hostingowo.pl Firma świadcząca usługę: www.nephax.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2007 Również polecam - usługi na naprawdę konkretnym poziomie za rozsądną cenę. No i to co chyba cenie najbardziej - indywidualne podejście do klienta. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2007 Ja u nich kolokacji co prawda nie mam, ale w ramach odseparowania jednych rzeczy od drugich, przeniosłem na VPSa w Nephaxie swoją pocztę e-mail. VPS jak VPS - nie to co cały dedyk dla siebie wiadomo, choć nie zauważyłem mulenia w sumie, ale łącze śmiga jak ta lala, to trzeba im przyznać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2007 Tak samo jak bell mam tam VPS i smiga jak marzenie a support perfect nie ma co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webmaniac 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2008 A co do kolokowania się w tej firmie z opłatą za wykorzystany transfer ile +- przypada wam opłaty miesięcznie za ile GB wykorzystane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2008 Dziwne pytanie... Tyle ile ktoś wykorzysta, sam możesz sobie przecież policzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach