Taifun 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2007 Poszukuję taniego shared hostingu na serwerach w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2007 netarteria.pl , prohost.pl , hekko.pl , poszukaj trochę opinii tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2007 Podaj jakie masz wymagania co do pojemności/trasferu i jaki masz budżet na to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoNN 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2007 JA szukam np pojemności 1 gb transfer miesięczny około 50 gb dostęp do shella ale z możliwościa javy i odpalenie serwer chata firmy polchat da rade :> ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2007 hmm... w pl z ssh ? to jedynie chyba: http://www.risp.pl/ ale nie wiem jak będzie z odpaleniem czata... ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoNN 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2007 właśnie bo shells wymiekł i nie da rady i kurna już tyle próbowałem że głowa boli a najzabawniejsze jest tłumaczenie się adminów że to musi działa itd ehs ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2007 to weź taniego vpsa i jedziesz :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoNN 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2007 Za drogo kurna Nie sta mnie na to niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2007 Za drogo kurna Nie sta mnie na to niestety Powinieneś dostać ostrzeżenia od admina. Co topik używasz brzydkich słów. A to jest kulturalne forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoNN 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2007 Sorki ale gdzie użyłem brzydki słów i po pierwszę robisz teraz offtopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach