Paul 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2007 Korzystam z gmaila z podczepioną własną domeną i mam problem z wysłaniem maila do wp.pl - zwyczajnie nie dochodzi (gdzieś ginie... ). Jak wysyłam ze zwykłego kont gmail (w domenie gmail.com) to do wp.pl dociera taki mail, ale z mojej domeny nie. Druga opcja to, że jak wysyłam gdzieś maila ze strony gmaila (z maila we własnej domenie) to oprócz do adresata mail przychodzi także do mojego klienta pocztowego (a chyba tego nie powinno być ??) Może ktoś spotkał się z takimi problemami i wie co z tym można zrobić?? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2007 1) Pewnie nie ustawiles SPF'a? 2) Gmail juz tak ma (zapamietuje korespondencje w 'odebranych', ktora potem sciaga Twoj klient pocztowy). Chociaz o ile mnie pamiec nie myli to dalo sie to skonfigurowac gdzies w ustawieniach Gmaila... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paul 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2007 1) Pewnie nie ustawiles SPF'a? Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2007 A gdzie się to ustawia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2007 A gdzie się to ustawia?To nie BOK Google klik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2007 To się zatrudnij Dzięki za link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2007 no właśnie... "gdzie jest BOK gmaila".. heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach