Eloska 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2007 Szukam serwer i końcówke .pl lub .com , .com.pl , .info Chcę zrobić stronę o Włatcy Móch ... naczy już mam ale na darmowym hostingu. Oczywiście daje Super Admina Serwer do końca nie musi być dobry : 100 MB dla bazy MySQL - dzięki niej stworzysz prawdziwą, dynamiczną witrynę WWW, Dostęp do PHP 5 i 4 250 MB dla serwera FTP:// To niedużo Jeżeli ktoś ma więcej to nic nie szkodzi Jeżeli ktoś nie ma końcówki .pl , .com , com.pl , .info a zato ma np. .biz to nic nie szkodzi Pozdrawiam Bartłomiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2007 Zły dział, ovh.pl dla domen. Ile masz kasy na serwer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2007 Jak domeny to: ovh.pl Jak serwer to: neteasy.pl (masz zniżkę 25%) prohost.pl (serwery w PL) insane.pl (na forum masz też gdzieś konta promocyjne) edit:// właśnie doczytałem, ty szukasz sponsora ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eloska 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2007 No własnie sponsora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2007 O lol! To nie znajdziesz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2007 domena w nazwa.pl 1.22 i na to cie nie stać ? to jest taniej niż jeden lech w butelce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2007 kisiek, o czym Ty mówisz LECH!? Nie lepiej taniej niż wino patykiem pisane... a tego już nikt nie pobije ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2007 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach