Tomek W 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2007 Witam, Mam nadzieje, ze post umiescilem w dobrym dziale. Jestem zainteresowany zakupem firmy hostingowej. Interesuje mnie firma istniejaca na rynku min. 1 rok. Prosze o kierowanie owaznych ofert na e-mail: hosttrade@gazeta.pl Zapewniam pelna dyskrecje. Pozdrawiam Tomasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djmcmarco 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2007 kupić firme ? nie lepiej założyć własną ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2007 on pewnie chce "kupić firmę hostingową", czyli kupić domenę i zobowiązania jakiegoś krzaka i dalej go prowadzić jako krzak.. heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djmcmarco 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2007 Tomek W , kupując firme hostingową razem z nią przechodzi opinia o niej może być dobra ale też kiepska.. jak już to założyć coś własnego , wypromować , a może coś z tego będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach