Sh1moda 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2007 Witam, przejzalem wiele ofert dotyczących hostingow, mialem kilka, ale na kilku tez sie zawiodlem i chce wasze rady, z waszych doswiadczen ;> Mam 1 serwis interenetowy, planuje zrobic drugi, jako ze aktualny hosting mi nie wystarcza, planuje kupic cos lepszego Poszukuje czegos w granicy do 100 zlotych 1/2 GB miejsca 10/20 Transferu miesiecznie cPanel - jako ze znam go i mi sie podoba a np: Plesk nie ma mozliwosci podpiecia domeny pod folder, a cPanel chyba ma ;> No i to chyba tyle ... Na poczatku mysalelm o netarteria.pl - ale jest Plesk ;> Myslalem o isx.pl - niby wszystko wporzadku, bylem juz pewien zakupu, ale pisze ze pomoc 24/7, napisalem na gg, po tygodniu zero odpowiedzi, napisalem na e-mail, po tygodniu zero odpowiedzi, napisalem temat na forum, po tygodniu zero odowiedzi to w temacie napisalem ze co to za pomoc 24/7, po czym moj temat zostal usuniety Patrzylem tez na allegro.pl, znalazlem kilka ciekawych ofert, ale nie jestem do tego do konca przekonany.. Sam juz nie wiem, przez to wszystki jestem strasznie rozkojarzony i nie wiem co wybrac ;> Bardzo prosze o pomoc, dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2007 Prohost i basta - realna pomoc 24/7 ( co w Polskich hostingach zdarza się BARDZO BARDZO rzadko ) mocne serwery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sh1moda 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2007 Chodzi mi glownie o do 100zl/rok ;P Prohost widze troszke drozszy i nie te dane ; d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2007 Za jakość sie płaci, to serwery w Polsce i moim zdaniem jedna z najlepszych ofert. 120ZŁ rok i masz rosnące plany. Poza tym pomyśl - chcesz mieć za 100zł rok support 24/7? Chyba 24/7 w snach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sh1moda 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2007 Ja nie mowie ze musi byc pomoc 24/7 ;P Tylko ze w isx.pl takiej pomocy nie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2007 proste.pl, masternet itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2007 insane.pl (tylko konta biznes) / neteasy.pl (masz promocję 25%). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2007 insane.pl (tylko konta biznes) / neteasy.pl (masz promocję 25%). U nas w INSANE też trwa promocja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2007 Ale nie podałeś ile % taniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2007 Ale nie podałeś ile % taniej Bo to nie taka promocja. Są dwa mniejsze i tańsze pakiety, nie występujące w regularnej ofercie (za 39 zł i 59 zł), można też kupić Biznes Mini z lepszymi parametrami, a w dodatku 10% taniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach