nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2007 Witam mam do odstąpienia dedyka w serverbasar.de ponieważ kupujący zrezygnował bo miał tam serwer csa. Sprawa jest pilna parametry dedyka Althon 2800 120 gb hdd 500 gb transferu miesiecznie. Interesuje mnie dłuższa współpraca. kontakt gg 8825822 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2007 dedyka oddaje po cenie tyle ile faktycznie kosztuje, zainteresowanych prosze o kontakt, dedyk czeka na nowego wlasciciela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2007 Popytaj Jarka ;p kiedyś mi coś mówił że chce kupić coś taniego , zapewne odkupi jednak musiałbyś "pośredniczyc" w opłatach bo SB nie przyjmuje karty mbanku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2007 tylko, że na: https://www.serverbasar.de/bestellen_systemauswahl.html procek to: AMD Sempron 2800+ a nvu podaje atlon... a to troszkę różnica... ;f Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2007 Może dali athlona ... SB ma różne "odpały" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2007 Ja moge odsprzedac i posredniczyc w oplatach rowniez z tym ze oddam maszyne AMD 4200+ DualCore 1024 MB Ram 200 GB dysk 1000 GB Transferu łacze 100mbit/s Posiadam 2takie maszyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2007 mi w root 2600 dali semprona 2800 ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach