yacenty 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2007 co do forum - olej apachea i uzywaj nginxa - daje mega kopa, jak chcesz to mozemy ci pomoc pozdrawiam YacentY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LiL SnooP 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2007 twoja sprawa ale przy takich rzeczach ktore ty masz i jeszcze dorzucasz ten serwer pewnie tez dlugo nie potrzyma jakbys mial przypuscmy te 600online Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2007 "Używaj nginxa" , a od kiedy on "pasuje" do DA ? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiK 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2007 A co ma DA do nginxa? Nginx`em trzeba będzie zarządzać ręcznie, ale myślę, że bartek nie ma tylu domen żeby sprawiło to jakiś kłopot... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2007 Bartek o ile pamiętam ma DA ;p nie wiem czy było to pisane tutaj czy gdzieś indziej ale wiem żę było więc wydaje mi się że chciałby na nim operować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2007 to lighthttpd + DA i gdzieś dawałem już opis na tym forum jak to zrobić (forum DA ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2007 nie będę się czepiał całkowicie bo aktualnie sam używam lighttpd + DA ale nie jest to w pełni kompatybilne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yacenty 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2007 wiem ze smtalk - z forum directadmina pisze juz obsługe nginxa do DA. mi własnie chlopak pomagał z nginxem i jestem pod wrazniem jak elegancko działa teraz ten serwer - co prawda tam obecnie nie ma DA bo ten serwer utrzymuje tylko i wylacznie jedna domene. powiem tak przejscie z apache na nginxa poskutkowalo tym ze load serwera z 8 spadl na 1.5-1.8 maszyna to athlon x2 6000 / 8gb ramu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach