izygor 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2007 Chciałbym zakupić serwer na ovh.de Dokładnie ten sprzęt http://www.ovh.de/produkte/superplan2007.xml Chciałbym wykorzystać ten serwer do streamingu. Nie wiecie może czy zainstalują mi za darmo codeki i zrobią ustawienia php do skryptu ze streamingiem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2007 Jako Polak zakupy w ovh musisz realizowac via ovh.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2007 Nie wiecie może czy zainstalują mi za darmo codeki i zrobią ustawienia php do skryptu ze streamingiem ? na 100% NIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2007 Jako Polak zakupy w ovh musisz realizowac via ovh.pl Potwierdzam na 100% NIE To też potwierdzam. Wynajmij admina albo dedyka z takim supportem, ale wątpię że Cię stać - standardowo taki hosting nic nie zmienia w ustawieniach tylko instaluje czysty system. To jest dedyk a nie shared hosting, jak wybrałeś dedyka to musisz potrafić się nim zająć. Nikt nie będzie Ci instalował kodeków za 5E Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2007 Chciałbym wykorzystać ten serwer do streamingu. Nie wiecie może czy zainstalują mi za darmo codeki i zrobią ustawienia php do skryptu ze streamingiem ? http://www.ovh.pl/jednostki/dystrybucje/st...y_streaming.xml Na niemieckiej nie chce mi się szukać, ale pewnie to samo. BTW, jak wygląda procedura kupna w ovh.de, bo widzę, ze jest dużo taniej, a przede wszystkim oferują support także w sobotę? Wystarczy zamówić z ovh.de na swoje handle? Swoją drogą zdaje mi się, że od momentu wprowadzenia oferty ovh.pl euro spadło z około 4,00 zł do 3,40 zł, a u nich ceny bez zmian... nieładnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2007 Linux: akurat w OVH jest dystrybucja easy streaming, która spełnia większość wymagań izygora z pudełka . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2007 No chyba że tak - nie wiedziałem że coś takiego jest ale jednak na normalnej distro nikt mu nie zainstaluje za darmo kodeków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach