mahatma 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2007 Witam niechce mi sie wnikac w szczegoly moich perypetii z OVH.fr zreszta nikt by w ro nie uwierzyl ale skonczylo sie na tym ze wzieli pieniadze maja kopie moich wszystkich dikumentow prywatnuch i firmowych i odmuwiono mi sprzedazy servera bez podania przyczyny co jest podobno zgodne z ich strategia jak Marco mi wytlumaczyl. Ja tego coprawda nie rozumiem ale on odmowil przelaczenia mnie do kogokolwiek innego i powiedzial ze dalsza rozmowa nie ma sesu. Kiedy zapytalem co z pienidzmi powiedzial se jesli zloze zazalenie to mi oddadzo po miesiacu?! Ale nie o tym Potrzebuje servera odpowiednika ovh.fr SUPERPLAN 2008 LARGE + Spécifications techniques Processeur 2008 Intel Core2Duo E6550 2x 2.33 GHz L2: 4Mo Double Coeur Architecture 64 bits Mémoire vive 2 Go DDR2 Disque dur 2x 750 Go Type disque SATA2 RAID 0/1 Connexion 100 Mbps Bande passante 100 Mbps Trafic inclus illimité IP fixe 1 adresse IP Fail-over +4 adresses Windows Web 2003 + Plesk gdzie szukac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2007 Niestety musze cię zmartwić nie ma z abardzo odpowiednika tego serwera w europie. Connexion 100 MbpsBande passante 100 Mbps Trafic inclus illimité Maszyna jak maszyna, nic specjalnego kazdy może to zaoferować ale łącze to jest po prosu nie realne w innych serwerowniach w tej cenie. Coś podobnego to http://www.leaseweb.com/ bo mają wpięcie do PL-ix ale sporo brakuje do OVH. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mahatma 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2007 No wlasnie I co teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach