Slideroh 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2007 Witam wszystkich Bardzo mi zależy na domenie .pl W zamian oferuję : - Dobrą wspólprace - Linki do strony firmowej, prywatnej - Reklame Google Adsense Reklame strony, serwisu,portalu,forum - Darmową grafikę Aktualny adres strony to : www.GraphicZone.eu Propozycję / pytanie proszę składac w tym temacie ;] Z góry thx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djmcmarco 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2007 hmm a można wiedzieć po co skoro macie .eu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slideroh 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2007 O właśnie dobre pytanie Po to ,ze sponsoruje nam pewna osoba ktora ma dziwne wymagania. Grozi zamknięciem itd ;] Poza tym na polskim rynku bardziej lepsza jest .pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czoobek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2007 A serwer juz znalazles? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2007 napisałem do Ciebie na PW - mam parę pytań i jestem bardzo zainteresowany heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2007 Domeny .pl w dzisiejszych czasach (zwłaszcza w promocjach) na prawdę są aż tak drogie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slideroh 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2007 A serwer juz znalazles? tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djmcmarco 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2007 i znowu chcesz być uzależniony od kogoś ? zobacz np. w nazwa.pl , domeny .pl masz za grosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slideroh 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2007 i znowu chcesz być uzależniony od kogoś ? zobacz np. w nazwa.pl , domeny .pl masz za grosze Nie, ale podałem przykłady co tamten pan chciał. Zapewniam Cie ,ze każdy jakby miał możliwość odszedł od tamtego. Zresztą nie ma co opowiadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djmcmarco 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2007 jakby domeny .pl kosztowały kilkaset złotych to jeszcze mógłbym zrozumieć ... ale w promocji mozesz kupić nawet za 12zł .. Twoja sprawa .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czoobek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2007 Tylko kupujac taka za 12 zeta, przeczytaj regulamin Chociaz czasami i to na niewiele sie zdaje. O fimach z kosmosu, handlujacych domenami tutaj poczytasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2007 No, ale kupując domenę do już istniejące serwisu raczej z góry zakłada się jej przedłużenie... . U Nas bez promocji 76zł rejestracja i 80 zł przedłużenie (ceny zaokrąglone brutto!) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czoobek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2007 No, ale kupując domenę do już istniejące serwisu raczej z góry zakłada się jej przedłużenie... . Chyba ze to jest serwis "sezonowy" Faktem jest ze chyba nie spotkalem sie jeszcze, aby ktos szukal sponsora na domene Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djmcmarco 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2007 Faktem jest ze chyba nie spotkalem sie jeszcze, aby ktos szukal sponsora na domene ojj mase takich jest ... na webhelpie często pojawiają się takie prośby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2007 Potwierdzam - pełno widziałem takich co chcą mieć wszystko za darmo - nie mogą znaleźć dobrego to szukają sponsora na Wszystko co potrzebne - byle by nie zapłacić ani grosza. Szukając sponsora na domenę musisz zakładać że kiedyś zostanie ona wyłączona i czy zostaniesz o tym poinformowany czy nie to już wybór opłacającego. Hosting można zmienić bez wiedzy admina serwera - właściciela domeny nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djmcmarco 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2007 dokładnie Linux a jeszcze biorą pod uwagę cenę domen .pl to szkoda gadać , grosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czoobek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2007 biorą pod uwagę cenę domen .pl to szkoda gadać , grosze Owszem, nie zapominaj tylko o tych promocjach "za grosze" gdzie potem klienci cierpia z powodu chorych zasad (patrz domeny.pl) czy tez ciulaja gruby szmal na ich przedluzenie (jak juz wspomnial Cal). To nie bedzie odkrywcze, ale najrozsadniej jest IMHO nie szmacic sie proszac o sponsoring domeny, poprosic tate o 60 zeta i kupic tam gdzie przedluzenie kosztuje porownywalnie do zakupu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2007 Nie no, już nie bądźmy dosłowni z tymi groszami Nawet kupując domenę za 30zł to wychodzi 2.5zł na miesiąc - jedno piwo mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djmcmarco 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2007 Czoobek nie mowiłem tu o serwisie domeny.pl ;p powiem CI że domen kupionych w promocji mam sporo ... w home.pl , w nazwa.pl , sporo w ovh.pl i jeszcze w az.pl wszystkie kupione w promocji cena przedłuzenia zależy od rodzaju domeny przecież , domeny .pl chyba są droższe w przedłużeniu , więc przykładowo zamawiam domene .pl na promocji w nazwa.pl za 12zł z groszami a przedłużenie to ok.122zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheBlood 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2007 Oferujesz reklamę AdSense dla sponsora domeny, ale ile on zarobi na tym sponsoringu, skoro nie mozesz nawet uzbierać 30zl w skali roku? A moze nie chcesz... Bierz net: http://www.ovh.pl/produkty/dotnet.xml 25zl na start i masz spokoj... Odnowienie kosztuje tyle samo. Uniwersalny tld, malo problemow z ew wydaniem kodu auth itp... Niech kilka osob z twojego forum zlozy się po 5zl i będą pieniądze na domenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djmcmarco 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2007 teraz ceny domen są tak niskie że dramat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokoleniex 18 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2007 Ew. poczekaj do stycznia, na nowa promocje w NASKu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach