dembol.miszcz 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2007 Witam wszystkich Obecnie korzystam z home.pl, jednakze nie oferuja oni obslugi IMAP wiec mysle nad przejsciem do innej firmy. Oczekiwania - 5gb (a nawet mniej) powierzchni dyskowej w zupelnosci wystarczy - roczny ruch na poziomie 150-200GB - obsluga 3 domen + jakies 10 subdomen - spora ilosc kont mailowych - niezawodnosc - cena - najlepiej do ~300pln Na serwerze ma dzialac phpBB, strona firmowa oraz jakies 20-30 kont mailowych. Narazie zalozylem konto testowe na: - proste.pl - odpadlo ze wzg. na brak IMAP - linuxpl.com - neteasy.pl Zastanawiam sie jeszcze na kei.pl ale sa drozsi od konkurencji. Co polecacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2007 Obecnie korzystam z home.pl, jednakze nie oferuja oni obslugi IMAP wiec mysle nad przejsciem do innej firmy.- 5gb (a nawet mniej) powierzchni dyskowej w zupelnosci wystarczy - roczny ruch na poziomie 150-200GB - obsluga 3 domen + jakies 10 subdomen - spora ilosc kont mailowych - niezawodnosc - cena - najlepiej do ~300pln Na serwerze ma dzialac phpBB, strona firmowa oraz jakies 20-30 kont mailowych. Może promocyjne konto u nas? 6,6 GB i 400 GB transferu za jedyne 89 zł + VAT (108 zł 58 gr z VAT) rocznie. IMAP oczywiście jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2007 Również u Nas konta z IMAP, w POLSCE. Pakiet można uzgodnić. Link w stopce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dembol.miszcz 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2007 Narazie forum dziala na nieszczesnym przemasie i wg home.pl : MySQL: 18.92 MB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2007 To ja dorzucę: hosting w polsce na profesjonalnych serwerach dell. Imap jest dostępny. www.prohost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dembol.miszcz 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2007 Zamówiłem serwer na neteasy.pl ale nie jestem do konca zadowolony (co nie znaczy ze jest źle). W porownaniu do home.pl jest napewno wolniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2007 Zamówiłem serwer na neteasy.pl ale nie jestem do konca zadowolony (co nie znaczy ze jest źle). W porownaniu do home.pl jest napewno wolniej. No cóż może być różnica home -> polska, neteasy-> niemcy. Jeśli chodzi oczywiście o prędkość pobierania danych. Możesz spróbować u nas również -> pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2007 No cóż może być różnica home -> polska, neteasy-> niemcy. Jeśli chodzi oczywiście o prędkość pobierania danych.Możesz spróbować u nas również -> pl. Raczej o obciążenie serwerów (cena!), to, czy jest 15 ms czy 30 ms nie ma większego znaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach