Major 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2007 Witam Poszukuje serwera dedykowanego: 512mb ramu 120gb miejsca na dysku z możliwością dokupienia Debian + skonfigurowanie go pod moje potrzeby( może być odpłatnie ) + możliwość skorzystania z supportu( może być odpłatnie ) najwygodniej by było jeśli byłby to jakiś .pl pośrednik Niestety większość firm odpisują że nie oferują płatnego supportu i trzeba szukać osoby do zarządzania. Może ktoś coś polecić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.C. 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2007 Witaj Może napiszesz jakie środki chcesz przeznaczyć. Pozdrawiam P.Czechowski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Major 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2007 Z tego co widzę w ofertach to średnia cena za taki serwier to od 150 do 250zł więc myśle że tyle + dodatkowa cena za support, ale wiem że inaczej będzie wyceniona instalacja apacha a inaczej przekonfigurowanie całego systemu, po prostu chciałbym wiedzieć że taka możliwość istnieje i sprawa zostanie szybko załatwiona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.C. 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2007 Witaj Jak nie znajdziesz interesującej oferty - skontaktuj się via biuro@cjc.pl - może akurat uda się coś sensownego przedstawić - oczywiście serwery z oferty Hetznera (trochę o innych parametrach niż potrzebujesz) plus konfiguracja i administracja. Wszystko z FV. Pozdrawiam P.Czechowski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Major 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2007 Parametry zdają się być obojętne, bo zdążyłem zauważyć że potrzebują czegoś z poprzedniej epoki, główna rzecz która mnie interesuje to support(może być płatny), a dedyk może być najmniejszy z oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mj 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2007 Witam Poszukuje serwera dedykowanego: 512mb ramu 120gb miejsca na dysku z możliwością dokupienia Debian + skonfigurowanie go pod moje potrzeby( może być odpłatnie ) + możliwość skorzystania z supportu( może być odpłatnie ) najwygodniej by było jeśli byłby to jakiś .pl pośrednik Niestety większość firm odpisują że nie oferują płatnego supportu i trzeba szukać osoby do zarządzania. Może ktoś coś polecić? Mogę zaoferować serwer dedykowany: Procesor: 1 x Sempron 3100+ Pamięć: 512 MB Dysk twardy: 1 x 160GB SATA OS: Linux (Debian) Transfer: Volume 500GB Zdalny restart 2 adresy IP Cena netto (abonament miesięczny): 216 zł netto Support dodatkowo płatny (warunki i cena do uzgodnienia) Pozdrawiam, Mariusz Jokiel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2007 Taniej to dostaniesz w livenecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach