malu 460 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2007 Witam Szukam serwera dedykowanego który oferuje : ~1.4 TB miejsca na dysku - może być więcej. Wydajny procesor klasy Core 2 Duo Nie Limitowany transfer - chodzi tu o ~~5 TB. 1 GB RAM - serwer będzie wykorzystywany do downloadu ;] Cena - ~~500-600 zl Ważna jest dla mnie duża pojemność dysków.(Raid 0) Lokalizacja - Cały świat , ważne aby dało się porozumieć po angielsku. btw.Zależy mi raczej na czasie. Dziękuje za podpowiedzi wszystkich userów WHT. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2007 ~1.4 TB miejsca na dysku - może być więcej.Wydajny procesor klasy Core 2 Duo Nie Limitowany transfer - chodzi tu o ~~5 TB. 1 GB RAM - serwer będzie wykorzystywany do downloadu ;] Cena - ~~500-600 zl Ważna jest dla mnie duża pojemność dysków.(Raid 0) Lokalizacja - Cały świat , ważne aby dało się porozumieć po angielsku. Twoim wymaganiom wręcz idealnie odpowiada http://www.ovh.pl/produkty/superplan2007large.xml. Dają 2x750 GB, więc w RAID0 uzyskasz 1,5 TB, można jeszcze dokupić dwa dyski 500 GB via USB 2.0. Niecałe 450 zł brutto. Serwerownię mogę z czystym sumieniem polecić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2007 Tak zastanawiałem się na OVH ;] Aktualnie mam tam serwer Super Plan L+ ;] jednak jest on troche za bardzo na "wyrost" ;] 2 GB ram na download to dużo. Macie jakies doświadczenia z 1paket.com ?Jak myślicie warto się w to pakować ? Czy złożą mi maszynę z innymi parametrami ? Nie pytam sie o to ich supportu , ponieważ coś się nie dobrego z moim providerem i nie mam połączenia z nie którymi niemieckimi serwerami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2007 Tak zastanawiałem się na OVH ;] Aktualnie mam tam serwer Super Plan L+ ;] jednak jest on troche za bardzo na "wyrost" ;] 2 GB ram na download to dużo. A co jest złego w OVH? Mają przecież taki sam serwer z 1 GB RAM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach