malu 460 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2007 Witam Jak w temacie ;] Szczególnie interesują mnie linki z serwisów o obszernie pojętej tematyce hostingowej. Oferty na PW. Nitrouploadu ma ~~2-3 k uniq Pozdrawiam Malu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2007 Mnie się w ogóle nie wczytuje teraz ta strona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheBlood 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2007 Malu: 1. Zoptymalizuj pracę tego skryptu. 2. Rozreklamuj swoj hosting na polskich stronach z linkami w postaci umieszczania linków do plików znajdujących się na twoim serwerze A efekt będzie duzo lepszy niz wymiana linkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2007 Hi. Dzięki za rady ale po prostu wypadło mi trochę pracy i nie miałem czasu się zająć apache Teraz powinno wszystko działać jak należy. Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach