Eloska 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2007 Witam ! Mam Hosting Darmowy na UGU.PL i założyłem sobie tam hosting. Wgrałem EXTREME-FUSION Pack przez FilleZille. Jak chce wejść na tą strone ---> http://czesio-website.ugu.pl/ ----> wyskakuje komunikat Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, [no address given] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Albo jest poprostu pusta strona :/ Kto pomoże ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2007 Uroki darmowego hostingu nie stać cie 5 pln miesiecznie na coś lepszego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eloska 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2007 Kisiek nie stać. I mi nie chodzi o komentowanie! Lecz o powiedzenie comam robić żeby działało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2007 http://allegro.pl/item269465234__profesjon...directadm_.html http://allegro.pl/item272720674_93_taniej_...nas_teraz_.html A na 1zł miesięcznie również Ciebie nie stać? Zrozum. Na darmowym serwerze to .html a nie molochy .php. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eloska 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2007 WEś nie wkurzaj! ma opsługe .php więc w czym problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2007 Masz dostęp do raw dzienników serwera? Zobacz co Apache wypisuje w "error_log". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eloska 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2007 Apache? Możesz wytłumaczyć? nie znam się zabardzo :/ jestem zielony . Spróbuję jeszcze raz wgrać pliki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2007 Apache? Możesz wytłumaczyć? nie znam się zabardzo :/ jestem zielony .Spróbuję jeszcze raz wgrać pliki W 99,999% instalacji typu hosting wspóldzielony, każdy virtualhost, a więc i Twój "czesio-website"(to o tego z "włatcy móch" chodzi? ) posiada przynajmniej dwa pliki dziennika do których serwer www zapisuje: odwołania, błędy. Różne są schematy nazewnictwa, nie mnie jednak szukaj w swoim koncie czegoś na kształ katalogu "logs", a w nim plików "access_log" i "error_log". Interesuje nas to co Apache zapisuje w tym ostatnim. Inna sprawa, że bardzo możliwe iż do plików z danego dnia otrzymujesz dostęp dopiero po godzinie 24, toteż jeśli założyłeś konto w dniu dzisiejszym, katalog "logs" może być pusty aż do jutra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eloska 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2007 no weście! Ja jestem suchy ... Kasy nei mam - bo bankrutuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2007 12zł nie masz? 4 piwa :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2007 BOSS nie operuj przelicznikami, które to dziecko zrozumie za parę lat dopiero.. jak dla mnie - wątek do skasowania, dzieciak sobie jaja chyba robi wątek godny webhelpa.. nic więcej nie napiszę, bo dostanę ostrzeżenie EDIT: teraz pod powyższym adresem jest: "Service Temporarily Unavailable The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later." czyli jednak uzbieraj te 20zł i kup coś chociaż na pół roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eloska 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2007 Nie No Słuchajcie! Możliwe że uzbieram jakąś kaskę ale narazie chce sobie poperować z 14 dni wersją darmową... Bo Nie będę kupował hostingu jak mi sie znudzi! Więc proszę o wyrozumiałość ... A tak na marginesie - to podajcie stronke na której mogę hosting kupić w cenie 0-40 zł i jeszcze domene .pl albo .com.pl A i poczekam jeszcze 12 h żeby sprawdzić czy po 24h mi może normalnie zacznie działać ... Pozdrfo Edit by Eloska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2007 nazwa.pl domeny za 1.22 w promocji ale po co ci domena jak cie na hosting najtańszy nie stać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eloska 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2007 Spróbuje z wyżulić coś od mojego squadu ... wystarczy chyba że każdy da po 10zł ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2007 A tak na marginesie - to podajcie stronke na której mogę hosting kupić w cenie 0-40 zł i jeszcze domene .pl albo .com.pl U nas możesz zakupić również domenę. Ale jeśli ledwo na hosting wyciągniesz Polecam pakiet z Allegro który ktoś wyżej podał jeśli nie masz dużych wymagań co do bazy MySQL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eloska 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2007 Mam Duże wymagania bo chicałbym żeby strona była super , żeby była szybka i żeby dużo mógł na niej zamieszczać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2007 Mam Duże wymagania bo chicałbym żeby strona była super , żeby była szybka i żeby dużo mógł na niej zamieszczać No ale to są wymagania nie dotyczące hostingu. Jedynie pojemność i szybkość może zależeć od usługodawcy. Ale generalnie zależy to od skryptu strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eloska 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2007 Wgrałem na Lua.pl i mam dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuggggggggggggggggggąąąąąąąąąąąą ąą listę [chyba błędów] i ta lista cały czas rośnie! http://czesio-website.lua.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2007 Bo masz daaaaarrrrrrrrrrmmmmmmmmmmooooooooooooowwwwwwwwwwwweeeeeeeeee konto Pewnie funkcje php są poobcinane aby właśnie takich skryptów nie instalować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eloska 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2007 Ok już nie potrzebuje waszej pomocy ===> sam se wgrałem wszystkie pliki i zainstalowałem , i nie prawda że ,,To Są uroki Darmowego Hostingu" tylko trzeba umieć a ja sie ucze i sobie poradziłem... Kto nie wieży że Extreme-Fusion wgrałem proszę - http://czesiu-web.ugu.pl/news.php Także proszę o rejestrowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2007 Po co sie rejestrować ? strona dziala ale nic na niej nie ma logo tez bez obrazka . Chyba chcesz tylko nasze maile do spamowania lub "lubie cytać twoje maile " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2007 ja nie wieżę, ja królową ...biję! heh a w tę stronkę - wbijam neeeeeext! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eloska 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2007 Kisiek Chce zeby strona osiagnela sukces i byla superkowata zeby miala pellllno uzytkowników Sponsi i jak ?? Działa! Teraz dodaje odcinki ! Wszystko działa fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach