Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2007 Witam, http://host-tracker.com/website-uptime-sta...81-249714/lvuc/ Pokazuje mi uptime taki sam jak łączny czas monitorowania. Tylko na tych 2 domenach źle działa :/ Macie jakieś pomysły czemu tak się zachowuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2007 taki sam jak łączny czas monitorowania A łączny czas monitorowania masz 180 dni, a uptime 99,74% i 99,76%... więc raczej jest różny od czasu monitorowania... . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2007 % są ok, ale pokazuje 180 day(s) uptime (since 180 days), czyli dni się nie zgadzają :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2007 może zaokrągla? heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2007 Dzieje się tak po prostu choć nie zawsze przy monitoringu kilku hostów po grubo kilkudziesięciu/kilkuset dniach szczególnie na kontach bezpłatnych. Dochodzi tu jeszcze jeden większy problem otóż, w takich przypadkach monitoring nie zawsze działa prawidłowo, a wręcz albo zaniża albo grubo zawyża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2007 Jakaś rada co z tym zrobić? Oprócz kupna pro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2007 A czemu pro? no bo Ty masz light, ta? nie free? heh ja mam light i zero problemów... super serwis w sumie.. w dodatku ludzkie ceny.. nie to, co ten polski tracker, o którym kiedyś gadaliśmy na Gadu, że ceny tupet.. hehe.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2007 Jakaś rada co z tym zrobić? Oprócz kupna pro Rada w stylu P: Kup sobie VPSa i zainstaluj Zabbixa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2007 Rada w stylu P:Kup sobie VPSa i zainstaluj Zabbixa Tia... Dedyka od razu BOSS: Tak z ciekawosci... Skoro masz free/light to jakim cudem masz sprawdzanie co minute? Z ich oferty wynika, ze takie sprawdzanie zaczyna sie od wersji pro... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2007 [...]Skoro masz free/light to jakim cudem masz sprawdzanie co minute? Z ich oferty wynika, ze takie sprawdzanie zaczyna sie od wersji pro...Przez pierwsze kilka dni owszem działa w miarę dobrze, ale już po kilkudziesięciu/set dniach jak przykład @BOSS'a działa w sposób błędny. Najlepiej to załóż nowe konto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2007 hmm.. a ja mam light i mogę co minutę ustawić.. teraz mam co 10 minut..heh i w sumie wszystko działa OK.. heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2007 Tia... Dedyka od razu BOSS: Tak z ciekawosci... Skoro masz free/light to jakim cudem masz sprawdzanie co minute? Z ich oferty wynika, ze takie sprawdzanie zaczyna sie od wersji pro... No właśnie nie wiem dlaczego mam nadal co minutę Dlatego z tym pytaniem nie piszę na ich oficjalnego maila, wejdą zobaczą że mam co minutę i wyłączą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2007 hmm.. a ja mam light i mogę co minutę ustawić.. teraz mam co 10 minut..hehi w sumie wszystko działa OK.. heh Heh gdzie taką promocję robili że na light co minutę ? No właśnie nie wiem dlaczego mam nadal co minutę Dlatego z tym pytaniem nie piszę na ich oficjalnego maila, wejdą zobaczą że mam co minutę i wyłączą Z promocji.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2007 Może to zależy od tego kiedy konto było zakładane? Ja mam chyba od niecałego roku tam konto i zawsze mogłem na free wybrać co minutę a po testach widzę, że tak właśnie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2007 Ja mam od 3 miechów.. heh.. i mam co minutę, też się zdziwiłem, bo gdy kupowałem, było chyba 10 czy 15 minut minimum.. heh ale nie będę dopytywał.. właśnie mi napisali, że przedłużenie 13 dolców na 3 miechy.. i skorzystam : ) jak dla mnie bomba serwis ..i service też : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2007 Też do nich napisałem. Coś im się skrypt wysypał. Podziękowali, że zwróciłem im uwagę (może dadzą mi parę miesięcy gratis ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2007 "parę"? : P miecha! : P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2007 Opłaty za używanie tego serwisu wprowadzili dość niedawno (kilka miechów temu), a wcześniej można było bez problemu ustawiać 1min interval. Więc jak ktoś założył konto wcześniej to widocznie nie zmieniali już starych opcji i tak zostawili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2007 No nie, ostatnio montowałem nowy tracker i też jest 1min. Może to się tyczy również ogólnie "starych" kont? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2007 ale czy 2-3 miesiące, to "stare konto"? bo ja takie mam i mam minutę heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2007 To całkiem dziwne. Ja mam z przełomu lipca i sierpnia i nie mogę co minutę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach